Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,41 Ft
Euró
388,89 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
59,102 $

Rossi a magyar-portugál után: „Az utolsó 10 percben történtek elemzést igényelnek”

Marco Rossi nem mindennel elégedett, aminek hangot is adott a mérkőzés lefújását követően, de hisz abban, hogy tiszta fejjel léphetnek pályára a franciák ellen.

Fotó: Magyar szurkolók a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzés végén a Puskás Arénában 2021. június 15-én. A magyar válogatott 3-0-ra kikapott a címvédő portugál csapattól. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha megnézzük az első 45 perc képét, a portugálok valóban jobbak voltak, és már akkor több gólt szerezhettek volna, addig a második félidő utolsó tíz percében gyakorlatilag minden bement nekik, és onnan nem volt visszaút.

Teljesen másképpen is alakulhatott volna a meccs, ha megadják a gólunkat, amit végül les miatt visszavontak. Az azt követő percek pedig messze nem azt hozták, mint vártuk, és ez egy nagyobb vereséghez vezetett. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

„Ha olyan jól játszanánk, mint ahogy a közönség buzdított bennünket, akkor több meccset is nyerhetnénk. A srácok is mindent beleadtak megítélésem szerint, de az utolsó 10 percben történtek elemzést igényelnek.” – idézte Rossi szövetségi kapitányt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos Twitter-oldala.

„Az biztos, hogy a franciák elleni mérkőzést is tiszta fejjel kell kezdeni, készülve a nagy melegre is.” – folytatta a kapitány, aki szerint összességében a 83. percig elégedettek lehetnek a játékkal, amit drámai percek követtek.

Zseniális videóval hangol az MLSZ az esti meccsre, ezt látnod kell

„Elégedettek lehettünk a játékkal a 83. percig, de azután sajnos kaptunk három gólt. Talán az én hibám is volt, hogy túl sokat kockáztattunk, a tartás mindennél fontosabb ezekben a helyzetekben. A teljesítmény miatt nem vagyok szomorú, de az eredmény miatt csalódott vagyok.”

„Csalódott vagyok az eredmény miatt. Nem volt ekkora különbség a két csapat között. Ma nem volt szerencsénk. Meg kell mutatnunk, hogy férfiak vagyunk, Magyarországot képviseljük és van még két hasonlóan nehéz mérkőzésünk.”

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.