Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
63,803 $

Zseniális videóval hangol az MLSZ az esti meccsre, ezt látnod kell

Egyszerűen zseniális, abszolúte a kedvenc videós tartalmunk jelenleg, nézzétek végig, mert a végén van a csattanó.

Fotó: Instagram/Hungarian Football Federation
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ma este még azok is az M4 képernyőjére fognak tapadni, akik alapestben nem néznek futballt, vagy csak nagyon ritkán. Sokan vannak, akik kizárólag a kontinenstornákat követik figyelemmel, míg mások minden más bajnokságot is.

Most csak a magyar válogatott számít, mely pár óra múlva egy újabb fontos találkozót fog játszani, ezúttal Portugália ellen az Európa-bajnokság csoportkörében. A legkeményebb csoport a miénk, de talán pontosan ez adja majd meg az esélyt. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Egyáltalán nem kizárt, hogy Magyarország tovább fog jutni, és mindannyian ebben bízunk. Ha ma este sikerül behúznunk a három pontot, azzal igen komoly lépést teszünk meg afelé, hogy a csoportkörök után is legyen kinek szurkolnunk.

Szoboszlai Dominik üzenete válogatott csapattársainak az Eb-meccs előtt

Az MLSZ is hangol a mérkőzése, és ezt most egy egészen zseniális videóval tette meg. Igazán nem szeretnénk előre lelőni a poént, nézzétek végig a rövid videót, nekünk nagyon bejön, és még a hideg is kirázott az emlék miatt.

Hamarosan talán valami hasonlót élünk át az Eb-n, minden eddiginél erősebbnek érezzük a csapatot, és ne feledjük, lélekben tizenketten leszünk a pályán a hatalmas közönség miatt, akik hatalmas támogatást fognak adni.