Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,48 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,583 $

Mourinho nem aprózza el, a PSG egyik legjobbját hozhatják el

Erre esély is nyílhat, mivel Párizsban posztra igazolnak, ráadásul szintén nagy nevet, ami változtathat a forgatókönyveken.

Fotó: Twitter/Paris Saint-Germain
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Keylor Navas helye eddig biztosnak tűnt, akit a PSG a világ talán legjobb kapusának tartott, most azonban mégis hoznak egy nagy nevet mellé, és valószínűleg nem a kispadra. Gianluigi Donnarumma aláírása csak papírforma, szinte biztosan a PSG legújabb igazolása lesz, amivel Navas elveszítheti a helyét.

Lehetséges, hogy a történelem megismétli önmagát, mivel évekkel ezelőtt hasonló volt a forgatókönyv Costa Rica leghíresebb játékosánál, amikor a Real Madridot hagyta el. A 34 éves hálóőr 2019 óta védi a PSG kapuját, de most egy sokkal fiatalabb hálóőrre cserélhetik le. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

A 22 éves olasz az AC Milantól távozik, mely az első profi klubja volt a válogatott kapusnak. A spanyol AS arról ír, hogy az olaszországi média szerint José Mourinho nagyon szívesen leigazolná a Rómához Navast, aki nem ismeretlen számára.

A Corriere dello Sport számolt be arról, hogy amennyiben a kapus elhagyja Párizst, Rómában is szívesen fogadnák. Akár még kölcsön is vennék, ha ez az egyetlen járható út, mivel a portugál szakember a háttérben nagyon keményen dolgozik azon, hogy a lehető legjobb kapussal kezdje meg az első szezonját a rómaiakkal.

Navas jelenleg nyaral, és egyelőre nem nyilatkozott a jövőjéről, de az biztos, hogy a szerződése 2024-ig érvényes, és jelenleg évi 9 millió eurót keres, ami megakadályozhatja a távozását. Többek között már az AC Milan és a Juventus is jelezte az érdeklődését, ha Navas mégsem a PSG-vel folytatja tovább, de Olaszországon kívül is bőven lehet kérője, aki már négy európai csapatnál is játszott.

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.