Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,01 Ft
Euró
390,56 Ft
Font
457,19 Ft
Bitcoin
57,181 $

Exatlon-Lilkónak három helyen is eltört a keze

Kocsis Lilkó a LifeTV vendége volt, és természetesen beszélt a sérüléséről is, ami végül a versenyének végét jelentette.

Fotó: Instagram/Kocsis Lili
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lilkó összesen öt hónapot volt az Exatlon Hungary harmadik évadában, de a verseny valójában már korábban véget ért számára, mivel súlyos kézsérülést szenvedett. Az orvosok bíztak abban, hogy rendbe jöhet, de a hosszú pihenő sem segített.

„Igazából itt a kézközépcsontom tört el, három helyen, az volt az alapsérülésem.” – mesélte Lilkó, akinek még március közepén tört el a keze. „Egy darabig úgy tűnt, hogy fel tudok épülni, de olyan lassan gyógyult a kezem, hogy valójában a mai napig nincs teljesen összeforrva.” Soron kívül Szigorított a kormány a testnevelés óra alóli felmentéseken

Lilkó azóta munkába állt, de természetesen óvatos, és szerinte mindez nem fog gondot jelenteni a jövőben. A TV2-vel is együtt fog dolgozni, a nyár végétől, addig a színházi produkciók már gőzerővel zajlanak.

A hónapok alatt, ahogyan Lilkó is fogalmazott, nem felszínes kapcsolatok alakult ki, hanem mélyebb barátságok. Ez olyannyira igaz, hogy az elmúlt hétvégét is együtt töltötték, így ezek a barátságok minden bizonnyal meg fognak maradni.

Vajna Timi: „Eddig még nem próbáltam teherbe esni”

Ahogyan Lilkó emlékszik, recsegett-ropogott a keze a törés után, de olyan magasan dolgozott benne az adrenalin, hogy végigcsinálta a feladatot. „Úgy voltam vele, ha vége ennek a futamnak, akkor ráérek ezzel foglalkozni.” – mondta a LifeTV műsorában.

Lapozó: 1 2