Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Edzés közben vették videóra az Exatlon szuper-szexi győztesét

Szente Gréti számára az edzés olyan, min másnak a levegő, teljesen természetes és egyszerűen szüksége van rá.

Fotó: Instagram/Szente Gréti
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő


Mindig jó látni azt, ha valaki ennyire szereti a sportot és a mozgást. Gréti igen komoly testi adottságokkal rendelkezik, és azonnal felhívta magára a figyelmet, amikor megérkezett Dominikára, már akkor tudhattuk, hogy vele számolni kell.

A napok és a hetek múlásával tisztán kivehető volt, hogy nagyon sok a benne rejlő potenciál, és mivel mentálisan megtörhetetlen, a versenyzőtársak joggal tarthattak tőle. Talán egészen a verseny végéig nem is tudatosult bennük, hogy Gréti milyen erővel bír. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

A fiatal lány a verseny vége előtti napokban olyan fokozatra kapcsolt, hogy arra már senkinek sem volt válasza. Egészen lenyűgöző volt az a koncentráció, amit mutatott, és attól a ponttól kezdődően már nem volt megállás.

Te jó ég, mennyire dögös Tóth Gabi ebben a Versace napszemüvegben

Talán saját magát is meglepte, hogy milyen simán verte Annát és a nagy esélyesnek tartott Dórit. A döntőben is olyan teljesítményt nyújtott, hogy nem hagyott sok kérdést. A jutalma 15 millió forint volt, amit megérdemelten nyert meg.

Gréti a hazatérését követően újra igazán aktívvá vált, bár odakint sem állt le, a rengeteg futam ellenére sem. Érdemes megnézni a videóit, amik bárki számára hasznosak lehetnek, de azt nem mondjuk, hogy könnyű lesz.