Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,367 $

Akik a járvány miatt nem kaptak gyógykezelést, azoknak fél évvel hosszabbodik a táppénzjogosultsága

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma egy közleményben tudatta az MTI-vel, hogy fél évvel meghosszabbodik a táppénzjogosultsága azoknak, akik a járvány miatt nem kaphatták meg a gyógyulásukhoz szükséges kezelést.

MTI/Vasvári Tamás
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A kormányrendelet hatálya azokra terjed ki, akiknek a veszélyhelyzet alatt jár le egyéves táppénze, de a járvány miatt, önhibájukon kívül nem jutottak hozzá a szükséges egészségügyi beavatkozáshoz. A jogosultságot a veszélyhelyzet megszűnését követő fél évre hosszabbítják meg.

A koronavírus közösségi terjedésének megfékezésére egyes egészségügyi ellátások, különösen a nem sürgősségi ellátások jó részét felfüggesztették.

A Magyar Közlönyben kihirdetett kormányrendelet szerint a táppénz a fenti feltételek fennállása esetén, méltányosságból, a veszélyhelyzet megszűnését követő legfeljebb hatodik hónap végéig folyósítható – tudatta a tárca sajtóosztálya.

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.

A Mourinho-korszakot idézte a Chelsea, 5-0-ra nyertek

Nagyon súlyos vereséget mért a Chelsea a West Ham Unitedre, akik valószínűleg hamarosan edzőt fognak váltani.