Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,961 $

Opitz Barbi ezen a képen olyan, mint egy vonzó festmény

Hirtelen egy festmény jutott eszünkbe, amikor rátekintettünk a képre, és bár nagy kérdés, hogyan lehetne vonzó egy festmény, ez mos talán mégis megállja a helyét.

Fotó: Instagram/Opitz Barbi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Opitz Barbi szép csendben az egyik legnépszerűbb sztár lett a közösségi médiában, és nem érdemtelenül. Hónapokkal ezelőtt a Sztárban Sztárban is bizonyította, hogy mekkora tehetséggel rendelkezik, és bármikor kész átalakulni.

Sok szempontból azt a versenyt neki találták ki, és remek teljesítményeket nyújtott. Talán túl hamar esett ki, ehhez egyetlen egy megingás is elegendő volt, de valamelyest kárpótolhatta az élmény, valamint ő lett a különdíjas. Soron kívül Szorosabbra fűzi szakmai kapcsolatait a magyar és a török versenyhatóság

Az X-Faktor 2016-os győztese karrierje töretlen, bár a koronavírus miatt ő is tehetetlen volt, háttérbe kellett vonulnia. Ennek most azonban vége, újra zöld utat kaptak a zenészek, énekesek, ismét lehetnek koncertek.

Csak pislogunk Exatlon-Lilkó bikinis képe után

Ez még jobb hírt jelent, mivel az időjárás végre igazi nyarat mutat, és kezdünk belépni a kánikulába. A kabátok végre téli álmot alhatnak, mert már nagyon elegünk volt ebből, és eljött az az idő, amikor a nyári szettek kerülnek középpontba.

Barbi is erre koncentrál, sorra mutatja be magán a színes és csinos ruhákat, miközben a formás lábai is hangsúlyosak. Ennek nyilván a rajongók örülnek a legjobban, de azok sem lehetnek szomorúak, akik csak véletlenül tévednek az énekesnő Instagram oldalára, aminek rövidesen 280 ezer követője lehet.

Hatalmas robbanás történt egy katonai bázison, 20 kambodzsai katona meghalt

Legkevesebb 20 kambodzsai katona vesztette életét egy katonai bázison bekövetkezett robbanás következtében.