Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,51 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
453,55 Ft
Bitcoin
64,306 $

Ez volt Exatlon-Dóri anyukájának első reakciója az elvesztett döntő után

Dóri arról is beszélt, hogy mit szólt az édesanyja az elvesztett döntőt követően, mivel végül nem a lánya lett a befutó.

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Buzás Dorottya minden szempontból meghatározó tagja volt az Exatlon Hungary harmadik évadnak, ami nemrég ért véget a kihívók győzelmével. Egyetlen egy bajnok sem volt ott a nagy fináléban, ami némiképp csalódást okozhatott.

Dóri az első naptól kezdődően favorit volt, majd látszott rajta a fáradtság, mentálisan és fizikálisan is. A pályákon sem volt már olyan gyors, mint az első hónapokban, ami teljesen érthető, hiszen komoly terhelés mellett versenyzett. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Ugyan voltak nehéz pillanatai, és a nézők közül sokan támadták a reakció miatt, megérdemelten volt ott a legjobbak között, de az tény, hogy a végére Gréti már szinte mindenben jobb volt nála, mentálisan biztosan.

Ebben a versenyben pedig a mentális előny akár 15 millió forintot is érhet, ami meg is történt. Dóri a TV2-nek készített videós anyagában beszélt arról, hogy az édesanyja büszke volt rá, az elvesztett döntő ellenére is.

Zimány Linda is kommentált Gáspár Evelin bikinis képe alá

„Anyu nagyon-nagyon büszke volt. Egyáltalán nem szomorkodott ő sem, hogy nem nyertem meg. Sőt, örült neki, hogy itthon vagyok, úgyhogy neki az volt a legelső, hogy az egész játékot végigköveti, tényleg örült annak, hogy jól teljesítettem, kihozta a maximumot, úgyhogy büszke volt rám.”

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Jön az F1-es Miami Nagydíj, élőben adja a tv

Már 21 órától érdemes figyelni az eseményeket a Miami Nagydíjon, kezdve a pilótaparádéval, ami mindig érdekes és látványos.

Már ismertek a Hatoslottó legújabb nyerőszámai

Megjelentek a legújabb nyerőszámok a Hatoslottó-sorsolás után, és mint általában az lenni szokott, sok pénzt lehetett nyerni.