Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,09 Ft
Euró
389,26 Ft
Font
454,72 Ft
Bitcoin
59,247 $

Koronavírus-járvány után is marad az otthoni munkavégzés a Facebooknál

A világ legnépszerűbb közösségi platformjának vezetősége bejelentette, hogy a pandémia lecsengését követően is opció marad az alkalmazottak számára a home office.

Unsplash
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Habár korábban ez az intézkedés nem vonatkozott mindenkire, csak egyes munkakörökben, mégis elhatározták, hogy a cégnél bevezetik az otthoni munkavégzést, ami ugyanolyan béreket garantálhat majd.

A Portfolio hírportál értesülései szerint a Facebook szeptembertől 50 százalékos kapacitással nyitja újra irodáit, míg azok, akik teljes visszatérést terveznek, októbertől tehetik meg. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

2021 végéig mindenki 20 munkanapot kap arra, hogy onnan dolgozhasson, ahonnan szeretne, így saját maguk dönthetik el, hogy éppen a helyszíni vagy az otthoni munkavégzést választják.

Június 15-től kezdődően azoknak nyílik meg a lehetőség a távmunkára, akik az Egyesült Államokból Kanadából költöznek, míg az EMEA-térség alkalmazottjai az Egyesült Királyságból dolgozhatnak, ha erre megkapják a szükséges engedélyeket a csapatuktól.

Múlt héten az Apple vezérigazgatója, Tim Cook jelentette be, hogy szeptembertől heti 3 napra térnek vissza a dolgozói, és mindenki két hetet kaphat, hogy onnan dolgozzon, ahonnan csak szeretne.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.