Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,80 Ft
Bitcoin
63,996 $

A Konyhafőnök: a jelenet, ami sokat elmond Mengyi különleges és csodálatos karakteréről

Rendkívül jó látni azt, hogy valaki ennyire hálás tud lenni a családjának, akik maximálisan támogatják őt, és Mengyi joggal jutott be a TOP-3-ba.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Konyhafőnök nemcsak a főzésről és a 10 millió forintos fődíjról szól, hanem egyúttal az érzelmekről is. Minden konyhapult mögött van egy történet, amit eddig csak kevesen ismerhettek, de hála a műsornak, új karakterek bontakozhatnak ki.

Mengyi a Konyhafőnök történetének egyik legszórakoztatóbb és legaranyosabb karaktere, aki rendkívül alázatosan dolgozik, egy pillanatra sem bízza el magát, és hatalmas vágy lakozik benne a tanulásra. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Többek között ezek a kivételes tulajdonságok repítették el őt a döntő kapujába, mivel már ott van a legjobb három között. Szerdán is hozta a kötelezőt, két remek tányért rakott össze, így nem volt kérdés, hogy a galérián a helye.

Gáspár Laci már ott is van a nagy autós túrán a Lamborghinijével

Miután Fördős Zé kimondta a nevét, elsírta magát az interjúszobában, ahol nagyon érzelmes szavakat fogalmazott meg, elsősorban a családjához, akik maximálisan támogatják őt. Mengyi szerint olyan boldog, hogy maga a szó nem takarja azt a komplex érzelmet, amit érzett a döntés kapcsán.

„Olyan jó érzés, és jó emberek vesznek körül.” – mondta a versenyző, aki nagyon szerencsésnek tartja magát, mivel a családja mögötte áll. „Csak biztatnak, hogy menjél, csináld, és ez hihetetlen érzés. Nem tudom, hogy előző életemben milyen szent lehettem, hogy most egy ilyen családot hozott a sors.”

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Robogósnak csapódott egy autós Pannonhalmán

Újabb és újabb balesetek történnek, most épp Pannonhalmán történt egy robogós incidens, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.