Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Sergio Ramos már az utolsó hívást várja a Real Madridnál

Még mindig nem dőlt el a Real Madrid csapatkapitányának sorsa, de egyelőre úgy fest, hogy 16 év után távozni fog, és nem a tervezett módon.

...svg content...Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ramos továbbra is Madridból akar visszavonulni, és kivárja a történet végét, hiszen rövidesen lejár a kontraktusa, ami után hivatalosan már nem lesz a Real Madrid játékosa. A helyzet korántsem egyszerű, mivel hosszú hónapok óta nem tudtak megállapodni egymással a hosszabbításról.

A sztárvédő nem elégedett a madridi ajánlattal, amik csak egy 1 éves hosszabbítást tartalmaz, mellette egy 10%-kal csökkentett fizetéssel. Mivel egyik fél sem enged az igényeiből, minden eddiginél komolyabb arra az esély arra, hogy Ramos már lejátszotta az utolsó meccsét Madridban. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A 35 éves játékosnak valamivel több mint húsz nap múlva jár le a kontraktusa a Real Madriddal, és még mindig otthon van, bízván abban, hogy Florentino Pérez elnök felhívja őt. A spanyol AS szerint Ramos egy utolsó hívásra vár, és reméli, hogy képesek lesznek megegyezni.

A legendás védő két alkalommal is visszautasította a klub alacsonyabb ajánlatát az 1 éves hosszabbítással és a 10%-os csökkentéssel. Úgy tudni, hogy Ramos számára nem a pénz jelenti a problémát, hanem ez az egész a tiszteletről és a közös évekről szól, miután oly sok esztendeje szolgálja a Madridot, és eddig mindig hűséges volt.

Emiatt szeretne egy 2 évre szóló szerződést, amit állítólag a Manchester City kész lenne megadni számára, plusz opcionálisan ott lenne egy harmadik szezon is a kontraktusban. A madridiak álláspontja nem változott, és olyannyira lezártnak tekintik a kérdést, hogy időközben leszerződtették Alabát a Bayern Münchentől.

Újabb COVID-fertőzött a spanyol válogatottnál az Eb-rajt előtt

A Real Madrid főnöke azonban nem szeretné, ha megismétlődne Ronaldo és Casillas esete. A portugál akkor levélben búcsúzott el a szurkolóktól, addig a legendás kapus egy könnyekkel tarkított sajtótájékoztatón tette meg ezt, amit másnap egy hozzá méltó eseménnyel tettek egésszé a Bernabeu stadionban.

Ramos meg akarja ragadni az utolsó esélyét, hogy Madridban maradhasson, emiatt is várja azt a bizonyos utolsó hívást Péreztől. A fizetéscsökkentés már nem jelent problémát, abba immáron biztosan belemenne, és ha felajánlják számára az 1 évre szóló hosszabbítást, szintén rábólintana.

Carlo Ancelotti, akivel mindig is jó volt a kapcsolata, arra ösztönözheti, hogy maradjon, akárcsak Modric és Vázquez hosszabbítása, mivel mindkét játékossal nagyon jó a kapcsolata. „De ez már nem rajta múlik.” – idézték a játékos környezetét. „Sergio Madridban akar maradni, és itt akar visszavonulni, de a döntés már nem rajta múlik.”

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.