Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Veszekedés közben lökte ki a negyedikről élettársát egy férfi

Rendszeresen tettlegességig fajul a veszekedés egy ukrajnai pár között, ezúttal a férfi kidobta az élettársát a negyedik emeleti erkélyükről.

...svg content...Fotó: Unsplash/Vadim Artyukhin
Külföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

A Tények.hu a korrespondent.net beszámolójára hivatkozva azt írja, hogy szombaton este az Ukrajna középső részén található Krivij Rih városában egy részeg férfi kidobta élettársát a negyedik emeleti lakásukból. 

A rendőrség közleménye szerint a férfi ittas állapotban indult haza, de csak a társasház bejáratáig jutott, ahonnan felkiabált partnerének, hogy engedje be a lépcsőházban. A 37 éves nő szintén ittas volt, és csak később jelent meg a bejáratnál.  Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Ezután ketten együtt felmentek a negyedik emeleten található otthonukba, ahol előbb összevesztek, majd verekedni kezdtek. A pár több mint egy órán keresztül vitázott, majd a férfi kilökte élettársát az erkélyről. 

A hatóságok nyilatkozata szerint a nő a négyemeletnyi zuhanás következtében fejsérülést szenvedett, de mentők kiérkezésekor eszméleténél volt. Jelenlegi állapotáról egyelőre nincs elérhető információ. 

A pár szomszédai szerint nem először történt hasonló incidens, ugyanis áprilisban a férfi szintén ittas állapotban fegyverrel rálőtt a nőre.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Messi megint megsérült, nem is nyert nélküle az Inter Miami

Az Inter Miami Messi nélkül lépett pályára szerda este az MLS-ben, ami végül gól nélküli döntetlent hozott.