Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,41 Ft
Euró
388,89 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
59,102 $

A PSG nagyobb ajánlata miatt maradhat el a Barcelona nagy igazolása

Érdekes helyzet állt elő, mivel hirtelen a párizsiak is beszálltak a játékba, ráadásul az ajánlatuk kedvezőbb, mint a katalánok esetében.

Fotó: Pixabay
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elnökváltást követően a Barcelona lényegesen jobban áll az átigazolási piacon, és nemcsak Lionel Messi megtartásával lehetnek sikeresek. Az argentin klasszis egyre közelebb állhat ahhoz, hogy újabb évekre kötelezze el magát a katalán városban.

Emellett a csapat már több játékost is igazolt, köztük Agueróval, aki gyakorlatilag csak a Barcelonába volt hajlandó igazolni, és megkérte a menedzserét, hogy miden más ajánlatot tegyen félre, még azokat is, amik jövedelmezőbbek. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Eddig biztosra vették Wijnaldum érkezését, aki a Liverpoolt hagyhatja ott. A britek hosszabbítani szerettek volna a középpályással, de a holland válogatott már korábban elhatározta, hogy kipróbálja magát a La Ligában.

Közben azonban akadt egy kis bökkenő, mivel Fabrizio Romano beszámolója szerint a PSG nagyobb fizetést és igazi top-szerződést ajánlott a Liverpool sztárjának. Párizsban és Barcelonában is Wijnaldum válaszát várják, ami a következő órákban születhet meg.

Barcelonában már az orvosi vizsgálatokat tervezik, és továbbra is abban bíznak, hogy a következő héten aláírhatják a 2024-ig szóló szerződést. Mellette egy másik holland válogatott, Depay csatlakozhat, szintén szabadúszóként, akivel már tavaly nyár óta tárgyalnak.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.