Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Váratlan fordulat: Pirlo máris állást találhat magának?

Olasz lapértesülések szerint Andrea Pirlo, a Juventus frissen menesztette menedzsere rögtön munkát találhat magának, ráadásul egy Premier League csapat kispadján.

...svg content...Andrea Pirlo, a Juventus vezetõedzõje (b) és Cristiano Ronaldo, a címvédõ Juventus portugál játékosa az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában játszott Juventus - Crotone mérkõzésen Torinóban 2021. február 22-én. A Juventus 3-0-ra gyõzött. Ronaldo két gólt fejelt. MTI/EPA-ANSA/Alessandro Di Marco
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Pirlo élete első menedzseri szezonját töltötte a Juventus kispadján, melynek során nem aratott nagy sikereket: a Serie A-ban mindössze negyedik helyen zárt a csapat, miközben a Bajnokok Ligájában is a tizenhat között estek ki az FC Porto ellen.

A Juventus ezért úgy döntött, hogy meneszti a klublegendát, helyére pedig korábbi sikeredzőjüket, Massimilliano Allegrit szerződtették. Pirlo ezzel munka nélkül maradt, ám elképzelhető, hogy nem sokáig, mely részben egy másik olasz kollegájának is köszönhető. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Mint ismeretes, Carlo Ancelotti távozni fog az Everton kispadjáról, ugyanis visszatér a Real Madrid menedzseri posztjába, ahol korábban 2013 és 2015 között szolgált. Ez azonban azt is jelenti, hogy az Evertonnál megüresedett egy szék, amelyet be kell valahogy tölteni.

A Caicomercato értesülései szerint pedig ezt a széket nem más, mint Andrea Pirlo fogja btölteni, aki állítólag már tárgyalásban is áll a liverpooli csapattal. Egyelőre még nem tudni, a tárgyalások milyen szakaszban járnak, mindössze annyit, hogy a kapcsolatot már felvették az olasz mesterrel.

Pirlónak egyébként a Serie A-ból is érkezett ajánlata, ugyanis a Sassuolo, valamint a Verona is jelezte, hogy szívesen látnák a zebrák klublegendáját a kispadjukon. Az Everton kapcsán is több név felmerült, köztük Pirlo honfitársa, a Leicester Cityvel korábban csodát csináló Claudio Ranieri is.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.