Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Exatlon: Dóri megtörte a csendet az elvesztett döntő után, Grétiről is beszélt

Dóri láthatóan jobban érezte magát, és valószínűleg már fel is dolgozta a vereséget Gréti ellen, akiről szintén mondott pár szót.

Fotó: Instagram/Szente Gréti
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dorottya végig a legnagyobb favorit volt, legalábbis az utolsó napok előttig, mert akkor már Gréti került az élre. A fiatal lány érezhetően feljebb kapcsolt a párbaját követően, és esélyt sem adott az ellenfeleinek.

Teljesen megérdemelten nyerte meg az Exatlont, még akkor is, ha Dóri a csapatnapokon jobb volt, és rengeteg pontot hozott a kihívóknak. A TV2-nek készített videójában beszélt a párbajt követően, megtörve ezzel a rövid csendet. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

„A női döntő egy csodálatos élmény az életemben, szerintem soha nem fogom elfelejteni. Amikor a döntő reggelén felkeltem, akkor bennem volt mind a több mint 100 versenynap, ami bennem van, minden egyes sírása, öröme, bánata, tanulási folyamata, amin keresztül mentem.”

„Tudtam, hogy minden egyes pillanat ahhoz segített hozzá, és ahhoz adott hozzá, olyan értékeket, hogy itt lehetek a döntőben. Csak szerettem volna magamból kihozni azt a Dórit, amit tanult, amivel gazdagodott, és kamatoztatni mindazt, amit kaptam, akár a kiesett játékosoktól, akár a csapattársaimtól, akár a saját magam felismerései alapján.”

„Szerettem volna egy utolsót küzdeni ezen a napon az Exatlon harmadik évadában, ha már az elsőtől az utolsóig ezt tettem, akkor itt is szerettem volna mindent kiadni magamból, ugyanis már tudtam, hogy itt nem lesz több versenynap.”

„Csak szerettem volna még kiélvezni pluszban azokat az élményeket, érzéseket, amikkel csak ott tudok gazdagodni, az egész verseny alatt, amit élveztem és nagyon szerettem. Azt gondolom, hogy ezt a döntőben meg is tettem, ugyanis bennem a küzdés végig megvolt.”

Exatlon: Dóri olyat mondott, ami meghökkentő, és talán nem volt rá szükség

„Szerettem volna nagyon jól teljesíteni, szerettem volna magamból kihozni tényleg mindent. Ha most visszagondolok rá, akkor is nagyon jó érzésekkel vagyok, és nyugodt szívvel gondolok rá, mert tudom, hogy ebben a napban ennyi volt.”

„Ha otthonról majd visszanézem, vagy megnézem az egész döntőt, akkor is ugyanez a nyugodt érzés legyen bennem, hogy én mindent beleadtam, ami az elmúlt napon bennem volt, azt kihozni. Egyáltalán nem mondanám magam csalódottnak, pont az előbbiek miatt, mert tudom, hogy ami a döntőben bennem volt, az a mentális szint, az a fizikális szint, ott én a maximumot hoztam ki magamból, és emiatt nincs okom szomorkodni, ugyanis a végsőkig küzdöttem.”

„Emellett pedig muszáj megemlítenem, hogy Gréti szenzációsan küzdött, nagyon-nagyon szépen játszott. Azt mondom, hogy Gréti megérdemelten nyerte meg az Exatlont, ugyanis aki ilyen fizikális és mentális szinttel rendelkezik egy döntőben, maximálisan megérdemli.”

„Azért sem vagyok csalódott, mert számomra az eszmei értékek, azok a dolgok, melyek nem kézzel foghatóak, sokkal többet érnek, ugyanis azok mindig velem vannak, és mindig ott lesznek a lelkemben. Számomra ezek nagyon nagy értékel bírnak”