18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Véresre verte 95 éves mostohaapját egy dühös férfi

Vádiratot nyújtottak be azzal a férfival szemben, aki kétszer is életveszélyes sérüléseket okozott édesanyja házastársának.

...svg content...Illusztráció/Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ugyeszseg.hu szerint a vádlott 2020. május 13-án, közös lakóhelyükön szóváltást követően a 95 éves férfit ököllel arcon ütötte.

Az ütés következtében a sértettnél többek között keményburok alatti bevérzés alakult ki, amely a sértetti véralvadásgátló gyógyszeres kezelést és annak hatását figyelembe véve életveszélyes sérülésként értékelhető. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

A terhelt 2020. december 4-én, a korábbi cselekménye miatt történt gyanúsítotti kihallgatását követően ismét bántalmazta az idős férfit, amelynek során egy 60 cm-es bottal megütötte a sértett arcát, amely miatt zúzódás és bevérzés alakult ki nála.

A bántalmazás következtében a férfi könnyű személyi sérülést szenvedett, azonban a súlyosabb sérülés kialakulásának a reális lehetősége fennállt.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben börtönbüntetés kiszabását, közügyektől eltiltást, valamint a letartóztatás fenntartását indítványozta.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .