Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,60 Ft
Euró
392,73 Ft
Font
468,41 Ft
Bitcoin
62,949 $

Exatlon: Anna és Dorottya hatalmas hibát véthetett, ami Gréti malmára hajtja a vizet

Köszönhetően Anna és Dorottya hozzáállásának, Gréti csak még erősebb lett, és könnyen lehet, hogy ő nyeri a finálét, és nem a nagy favoritnak tartott csapattársa.

...svg content...Fotó: Instagram/Szente Gréti
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gréti elképesztő teljesítménnyel jutott be a fináléba, mindössze egy életet veszített. A sokak által nagy favoritnak tartott Dóri semmit sem tudott reagálni erre a pályán, Anna pláne, és az, ahogyan kezelték a helyzetet, csak Gréti malmára hajtják a vizet.

„Amikor a lányokból kijött ez a mondat, hogy jobban örülnek Bálint győzelmének, mint akár saját magukénak, ezt annak tudtam be, hogy ez a pillanat hevében jött ki belőlük, viszont tegnap hangot is adtak az érzéseiknek, hogy igazából nem így tervezték ezt az egészet, hogy én fogom megnyeri a hármak viadalát.” Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

„Látszott rajtuk, hogy ott valóban nem voltak ilyen boldogok… A játék során volt már olyan, hogy elkezdtem hibáztatni magam azért, hogy esetleg túl jól teljesítettem, és ezzel másnak ártottam.” – tette hozzá a TV2 kamerái előtt.

Exatlon: ez elképesztő volt, megvan az első férfi döntős

Így érezte magát az első párbaja után is, de tudja, hogy ez egy egyéni verseny, és csak magára kell fókuszálnia, így nem teheti meg azt, hogy másokkal foglalkozzon. Nem akar azzal foglalkozni, hogy a jó teljesítményével másnak idézőjelesen rosszat okozhat, mert ez valóban egy egyéni verseny.

„Tisztában vagyok azzal, hogy nekem az Exatlonban már csak egyetlen napom van, ahol tényleg jól kell teljesítenem.” – mondta a döntőről, de kissé tart attól, hogy miatta hamarosan ki fog esni az egyik csapattársa.

Ugyanakkor most, hogy felismerte, mi kell a döntő megnyeréséhez, elkezdte a különböző helyzeteket lejátszani a fejében, mellette a különböző eshetőségekkel. Ha szerinte mindent lejátszik a fejében, akkor már nem érheti meglepetés, a fináléban sem.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.