Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Nagyon érdekes pletyka jelent meg Ramosról, aminek erősen köze van Mbappéhoz

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor Sergio Ramos a háttérben elkezdte mozgatni a szálakat, aminek erősen köze van a Real Madrid elsődleges célpontjához.

...svg content...Fotó: Unsplash
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ramos kontraktusa kevesebb, mint egy hónap múlva érvényét veszíti, és egyelőre nagyon úgy fest, hogy több mint 15 év után távozik a Real Madrid csapatkapitánya, nem éppen olyan módon, mint azt szerette volna.

A sevillai védő az előző szezon kezdete óta tárgyal a vezetőséggel, de nem született megállapodás közöttük. Egyrészt Ramos egy két évre szóló szerződést akar, és nemet mond a 10%-os fizetéscsökkentésre. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

A Real Madrid politikája azonban rá is vonatkozik, vagyis a 30 év feletti játékosokkal már csak egy évvel hosszabbítanak, mint tették azt Modric esetében is. A helyzet reménytelenek tűnik, de a PSG mellett a két manchesteri csapat is kész lenne szerződtetni a világsztárt.

A goal.com is beszámolt az újabb pletykákról Ramos kapcsán, miszerint az El Transistor OC igazgatója, Jose Ramon de la Morena úgy tudja, hogy a védő több csapattársát is figyelmeztette, semmilyen fizetéscsökkentést ne fogadjanak el, mert ezzel csak Mbappé igazolását készítik elő.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .