Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Már azt is tudni, hány évre ír alá Ancelotti a Real Madridhoz

Carlo Ancelotti 2024-ig ír alá a Real Madriddal, ezzel pedig egy hároméves szerződést pecsételtek meg.

Fotó: MTI/EPA/Salvatore DiNolfi
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Fabrizio Romano egy tweetben tette közzé a hírt, miszerint Ancelotti három évig dolgozik majd együtt a Real Madriddal.

Az elsők között adtuk hírül, hogy Ancelotti is felkerült a Real Madrid listájára, aki ráadásul korábban egyszer már volt a madridiak edzője, még ha nem is túl hosszú ideig. Az a kapcsolat sem úgy ért véget, mint azt várták, vagy szerették volna.

2018 nyarán Ancelotti váltotta a közönség kedvenc Maurizio Sarrit a nápolyi csapat kispadján. A 2018-2019-es szezonban második helyen végzett a csapattal az olasz bajnokságban.

A 2019-2020-as szezonban a Bajnokok Ligájában továbbjutott a Napoli csoportjából a legjobb 16 közé, azonban a bajnokságban egy hétmérkőzéses nyeretlenségi szériát követően csak a tabella hetedik helyén állt a csapat 2019 decemberében, így Ancelottit menesztették posztjáról a Napoliból.

A 2019. december 21-én az angol élvonalban szereplő Everton vezetőedzőjévé nevezték ki, az új szerződést pedig tökéletesen kiszámolva írja alá, éppen akkor, amikor szerződése lejár az Evertonnal.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.