Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Messi a szerződéshosszabbítás küszöbén áll

Miguel Rico újságíró szerint már csak „strukturális részletek” hiányoznak ahhoz, hogy jelezze elkötelezettségét a Barca felé, a megújítás pedig még a Copa América előtt lezárulhat.

Fotó: MTI/AP/Christophe Ena
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Messi nagyon közel áll ahhoz, hogy igent mondjon a Barcának, és még két évig viselje mezét. Miguel Rico újságíró beszámolója szerint az argentin, aki a tárgyalások során csak „könnyítéseket” adott a Barcának, már csak „strukturális részletekre” vár.

Minden hír és minden esemény közelebb hozta Messi hosszabbítását a Barcával. Az utolsó, Sergio Agüero aláírása volt, amely már több mint két hónapja lezárult, és arra irányult, hogy jelzést adjon Messinek, bár az argentin játékos története nyilvánvalóan bőven túlmutat egy csapattárson. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Az AS azt írja, ha Messi következő két szezonra szóló hosszabbítása végül megvalósul, az megnyitná a kaput az argentin előtt egy újabb szerződésre a klubbal, illetve az előtt, hogy Messi, mielőtt visszatérne a Barcához, a 2023-24-es szezontól kezdve az Egyesült Államokban játszhasson.

Nem mellékesen Messi hosszabbítása Mbappé Real Madridhoz való szerződtetését is befolyásolhatja, hiszen a PSG a keresett sztár nélkül marad, és ha a francia csatár távozna, akkor csak egy sztár maradna, Neymar.

Joan Laporta Eric García bemutatásakor beszélt Messiről:

„Messi hosszabbítása nem egy függőben lévő dolog. A minap azt mondtam, hogy jól haladnak, és reméljük, hogy tovább is haladnak. Többé-kevésbé már megvan a gyakorlat eredménye, erre a konkrét műveletre már lefoglaltuk és stratégiát is készítettünk. Jól halad a dolog, de még nincs vége. Leo kérdése nem pénzkérdés az ő részéről. A mi oldalunkról ismerjük a lehetőségeink keretét, ő pedig komoly empátiát mutat. Tovább akarja folytatni ezt, és én egy olyan klubot akarok, amely Bajnokok Ligáját, bajnokságokat nyer. De egyik aláírás sem ezekkel a tárgyalásokkal kapcsolatban történik. Tudjuk, hogy Leo maradni akar, és nagyra értékeljük őt”.

Családi tragédia Nádasfőn: egy férfi életét vesztette, a feleségét gyanúsítják a gyilkossággal

Egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyermek pedig megsérült. Most friss részletek láttak napvilágot a tragédiáról.