Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,82 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,57 Ft
Bitcoin
62,978 $

Exatlon: ez tette tönkre Dóri napját, már Gréti a legnagyobb esélyes?

Dóri hónapokkal az első párbaját követően ugyanabban a helyzetben találta magát, ami egyelőre nem került sokba számára, de már nem számíthat felajánlott medálokra.

...svg content...Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Többen abban hittek, hogy Dóri azóta sokat erősödött mentálisan a párbajokat tekintve, de most mégis elvesztett egy rendkívül fontos napot, egészen hasonló körülmények között, noha a többség biztosra hitte a helyét a döntőben.

Anna már a hármak viadalának elején kiütötte magát azzal a versenyből, hogy mentálisan nem volt topon, és hiányzott a fókusz. Többször elsírta magát, és azt mondta Vivinek, hogy haza akar menni. Nem volt visszaút számára, így kvázi az esélytelenek nyugalmával várhatta, míg elfogynak az életei. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Ezzel ő lett az egyik biztos párbajozó, és nagy meglepetésre nem Grétivel fog megküzdeni az utolsó döntős helyért, hanem a favoritnak tartott Dórival. Ha a papírformát vesszük alapul, akkor Dorottyának messze több esélye van, és sokkal aggasztóbb lehet számára Gréti teljesítménye.

A fiatal lány közel tökéletes teljesítményt nyújtott, mindössze egy életet tudtak elvenni tőle. Dóri tehetetlen volt vele szemben, és hiába támogatták a társak, egyszerűen pontatlan volt, amit a riválisa kegyetlenül kihasznált.

Ninja Warriror: monumentális lett a pálya, csak ámulunk rajta (videóval)

Anna és Dóri a szörnyű nap után megosztották egymás gondolatait a helyzetről, megerősítve azt, hogy megérdemelnék a helyet a döntőben, de azt már csak egyvalaki szerezheti meg. „Az egész napon csak féltem.” – magyarázta a vereségét Dóri.

Anna nem teljesen érti, hogy Dóri mitől félt, és a kispadon is megkérdezte a társát erről, aki akkor nem volt hajlandó megosztani az érzéseit. Az egyik félelme az volt, amikor meglátta az ügyességit, és nem tudta, hogyan fogja azt teljesíteni.

„Igazából szerintem az egésznek ez volt a kiváltója, valamiért megijedtem tőle.” – mesélte Dóri, amit Anna nemigazán értett. „Talán túl egyszerűnek gondoltam.”

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.