Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

A Konyhafőnök: nem bírta a kritikát a versenyző, összeomlott és „kettétört”

Norbi megint egy olyan ételt vitt ki, ami nem feltétlen ő, és Ákos többet várt nála, független attól, hogy nem nyújt rossz teljesítményt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Megkérdőjelezhetetlen, hogy Norbi az egyik legtehetségesebb versenyzője a Konyhafőnöknek, de sokkal több van benne ennél. Valamiért van benne egy blokk, ami megakadályozza azt, hogy igazán szárnyaljon.

Talán a határozottság hiánya teszi ezt, de legutóbb is egy olyan ételt vitt ki, ami nemigazán róla szólt, a karakteréről. Ákos hiányolja azokat a tányérokat a versenyzőjétől, amik nem egy másolás alapján készülnek. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Ráadásul nem volt tökéletes a tányér, egyrészt homok volt a gombán, ami elég kellemetlen hiba, és már nem egyszer figyelmeztették erre a versenyzőket, mégsem tanulnak belőle, tisztelet a kivételnek…

Palvin Barbi egészen elbővülő képe, igazi természetes szépség

A zellerpüré is darabos lett, mivel nem volt ideje arra, hogy áthúzza azt a szitán. Ákosnak azonban mégis tetszett a tányér. „Vannak olyan részek a tányéron, amikor rögtön felrobban a számban az íz, és pont ezt kerestem mindig is, de nem a homokot a gombán.”

„Összeomlottam, tehát nem jött át, hogy Norbi került a tányérra, ami iszonyatosan bántott. Ezzel így megmondom őszintén, kettétörtem. Tényleg sokkal precízebbnek kell lennem.” – ismerte el Norbi a kritikát magával szemben.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.