Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,81 Ft
Euró
392,97 Ft
Font
468,58 Ft
Bitcoin
62,928 $

Dráma az Exatlonban: Anna azt mondta, haza akar menni

Anna nagyon rossz fókuszban érkezett meg a pályára hétfőn, és minimális esélye sem volt arra, hogy elsőként jusson be a döntőbe.

...svg content...Fotó: Instagram/Palik László
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary harmadik évadában már nem egy furcsa jelenetet láthattunk, és tudhattuk, hogy amíg véget nem ér a szezon, lehetnek még váratlan események. Hétfőn a három kihívólány küzdött meg egymás ellen egy fair küzdelem során.

Ez még akkor is fairnek mondható, ha nem mindenki ugyanannyi élettel vághatott neki a hármak viadalának, mivel a korábbi statisztikáik alapján kaptak életeket. Senki számára nem okozhatott meglepetést az, hogy Dórié lett a legtöbb élet, majd jött Gréti és Anna. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Anna a korábbi viadaltól eltérően totálisan szétesett, és már az első két vesztett körét követően elsírta magát. Elismerte, hogy nagyon nincs meg benne a fókusz, és ez gyakorlatilag a lehető legrosszabbkor történt meg vele.

Palvin Barbi egészen elbővülő képe, igazi természetes szépség

Mivel az elmúlt hetekben kiesett Exatlon-játékosok is ott lehettek a pálya szélén szurkolni, Vivi próbált erőt sugározni Anna felé, de nem járt sikerrel. Olyannyira drámai volt a helyzet, hogy Anna azt mondta a barátnőjének, haza akar menni.

Ez nem sok jót vetített előre, és már mindenki tudhatta, nem valószínű, hogy Anna onnan képes lesz felállni. Igen hamar búcsúzott a naptól, és ezzel biztossá vált, párbajoznia kell, hogy ott lehessen a döntőben.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.