Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Aguero műtött térdét vizsgálták Barcelonában

Az egy évvel ezelőtt műtött térdét vetették vizsgálatok alá az argentin világsztárnak. A vizsgálatokat Ramon Cugat vezette, aki minden szükséges információval rendelkezik a műtött térdről.

...svg content...Fotó: Twitter/Manchester City
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon közel van a Barcelona ahhoz, hogy ingyen megszerezze a Manchester City sztárját, aki nemrég köszönt el a klubjától. A búcsú kissé keserédes, mert noha megnyerték a bajnokságot, a Bajnokok Ligája döntőjét elvesztették a Chelsea ellen.

A spanyol AS arról számolt be, hogy Aguero ma reggel orvosi vizsgálatokon vett részt a rövid barcelonai tartózkodásának ideje alatt. Alapos orvosi vizsgálatokon esett alá a bal térde miatt, amit egy évvel ezelőtt műtöttek meg. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Ennek az orvosi vizsgálatnak és konzultációnak nincs köze a tárgyalásokhoz, így a katalánoktól senki sem volt jelen a helyszínen. A vizsgálat elsődleges célja az volt, hogy ellenőrizzék a korábban megoperált térdének állapotát, mielőtt csatlakozik a válogatotthoz, ami jelenleg a 2022-es katari világbajnokságra és a nyári Copa Americára készül.

Aguero közel két órát töltött el a Creu Blanca klinikán, ahol az orvosok meggyőződhettek arról, hogy a tavaly június végén Barcelonában elvégzett műtét után jó irányba fejlődött a megoperált térd. A vizsgálat után a játékos azt tervezi, hogy elhagyja a várost, és felül a Buenos Airesbe tartó repülőgépre.

Zidane nyílt levélben írta le, miért távozott ismét a Real Madrid kispadjáról

Néhány hetet még várnunk kell arra, hogy Aguero a Barcelona mezében lépjen pályára, mivel most a válogatottnál van rá a legnagyobb szükség. Várhatóan két évre ír alá, és a fizetését jelentősen csökkentik. Körülbelül a felét fogja kapni annak, mint amit a Citynél keresett, de ha csak a pénz miatt írna alá, akkor más klubot választott volna.

Távoli fekete lyuk környékén bizonyították Einstein évszázados gravitációs elméletét

Alapjaiban forradalmasíthatja a fekete lyukak tanulmányozását a felfedezés.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.