Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,82 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,57 Ft
Bitcoin
62,978 $

Exatlon: Gréti olyat mutatott, hogy az még Dórinak is feladhatja a leckét

Dave és Gréti kettesben beszélgettek a párbajt követően. Az egykori győztes elismerte, hogy a kihívó nagyon nagyot ment Vivien ellen, akiknek nem sok esélyt adott. Olyan teljesítményt hozott ki magából, amire mindenképpen szüksége lesz Anna és Dorottya ellen.

...svg content...Fotó: Instagram/Szente Gréti
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ma este ugyanis eldől, hogy ki jut be elsőként a döntőbe. Alapeseten Dóri bejutása papírformának mondható, de Anna érezhetően sokkal feljebb kapcsolt, és Gréti is olyan erőket képes mozgósítani, amikkel meglepetést okozhat.

Nagy szüksége lesz rá, mert itt már a legkisebb hiba is sokba kerülhet, ugyanakkor mindenkinek két esélye van, hiszen a legrosszabb esetben egy párbajon dől el, hogy kié lesz az utolsó hely a döntőben. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

„Úgy látszik, akkor megy, amikor szorul a hurok. Akkor mindig kijön belőlem.” – mondta Gréti Dave-nek, aki nem győzte dicsérni a fiatalt lányt. „Itt aztán a párbajon keményen odacsaptál.” – ismerte el Dave.

Schobert Norbi élőben: „Nem kamu tű, nem kamu oltás”

„Főleg a négyek viadalán kicsit bizonytalannak éreztem magam, és ez az egész helyzet nagyon új volt. Utána megpróbáltam a hármak viadalán egy összeszedettebb Grétit mutatni, meg tényleg elhinni, hogy meg tudom csinálni.”

„Valahogy akartam hinni magamban, de nem tudtam. Úgy mentem ki erre a párbajra, hogy lesz, ami lesz, nekem muszáj hinni abban, hogy meg tudom csinálni, és ha tényleg beleadok mindent, és még úgysem lesz elég, akkor nyugodt szívvel távozom.”

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.