Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Szlávik János: Az én szakmám haldoklik

Izgalmas dolgokról mesél ma este az ATV műsorában az infektológus főorvos.

...svg content...Szlávik János infektológus fõorvos egy Pfizer és a BioNTech által kifejlesztett koronavírus elleni oltóanyaggal a Dél-pesti Centrumkórházban 2020. december 26-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Rövid előzetest kínál az ATV a Mondd el Tatár Csillának című műsor ma esti adásáról, melyben Szlávik Jánossal, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosával készítettek interjút. 

A 24.hu szerint a szakember a koronavírus elleni küzdelemről mesél majd az adásban. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az én szakmám haldoklik” – idézte az infektológust a portál az ATV ajánlója alapján. 

Mi nem az AIDS és a trópusi betegségek helyett kaptuk a koronavírust, hanem amellé. Emellett kellett nekünk felépíteni a koronavírus osztályt és ambulanciát.

Szlávik arról is beszél, hogy majdnem elhagyta az országot, de végül úgy döntött, Magyarországon marad, és úgy érzi, hogy jól tette, hogy nem vándorolt el.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.