Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,68 Ft
Euró
385,71 Ft
Font
449,41 Ft
Bitcoin
66,212 $

Megvan a Juventus új edzőjének első kiszemeltje, rivális csapatból igazolhatnak

Mint ismeretes, Massimiliano Allegri lett a Juventus régi-új menedzsere, miután Andrea Pirlo klublegendát felmentették szolgálatai alól.

...svg content...2018. december 22-én készített kép Massimiliano Allegrirõl, az olasz bajnok Juventus labdarúgócsapatának vezetõedzõjérõl az AS Roma elleni mérkõzésen Torinóban. A torinói klub május 17-én bejelentette, hogy Allegri az idény végén távozik a Juventustól. Az 51 éves szakember 2014-ben vette át a klub irányítását, és sorozatban öt olasz bajnoki címet, valamint négy Olasz Kupát nyert a csapattal. MTI/EPA/ANSA/Di Marco
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A Juventus a koronavírus-járvány okozta pénzügyi problémái miatt pedig meglehetősen szűkös erőforrásokkal rendelkezik, így inkább ravasz igazolásokra készülhetnek a torinóiak. Eddig legfőképp az ingyen igazolható Gianluigi Donnarumma neve merült fel, aki az AC Milannal nem hosszabbított szerződést.

A Caicomercato pedig úgy tudja, hogy a milánóiak egy másik sztárjára is lecsaphat a Juventus, ugyanis kinézték maguknak a főként irányító/tízes poszton bevethető Hakan Calhonglut, aki a Milan egyik legfontosabb játékosává nőtte ki magát Stefano Pioli irányítása alatt. Soron kívül Alapításának 100. évfordulója alkalmából különleges 100 forintos érmét bocsát ki az MNB

Az olasz lap értesülései szerint már egy ideje tervezgették a vezetőség körében, hogy megpróbálják leigazolni a török irányítót, most pedig Massimiliano Allegri személyesen is megadta rá a zöld jelzést, hogy szívesen dolgozna vele együtt.

Calhanoglu még mindig nem állapodott meg a milánóiakkal, így elképzelhető, hogy Donnarumma mellett ő is távozni fog a nyáron. A török kapcsán még a Liverpool neve merült fel, mint esetleges kérő.

A Juventus oldaláról is lesznek minden bizonnyal távozók, hogy sikerüljön a pénzügyi mérleget valamelyest rendbe rakni. Az egyetlen igazolás, akire pénzt fordítanának, Manuel Locatelli lehet, aki egyébként szintén az AC Milan korábbi játékosa volt.

A La Gazzetta dello Sport ráadásul egy másik érdekes Juve-ügylet lehetőségét dobta be, ugyanis állítólag a vezetőség azt tervezi, hogy Cristiano Ronaldót ajánlják fel korábbi játékosukért, Paul Pogbaért cserébe a Manchester United számára.