Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

60 millióért pótolna egy hiányposztot a PSG, már meg is van a jelölt

Olasz lapértesülések szerint a Paris Saint-Germain kinézte magának a friss olasz bajok Internazionale szárnyvédőjét, a marokkói Achraf Hakimit.

Clement Lenglet, a Barcelona (j) és Achraf Hakimi, a Borussia Dortmund játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában, az F csoportban játszott Barcelona - Borussia Dortmund mérkõzésen Barcelonában 2019. november 27-én. MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint már tárgyalásba is kezdtek a felek a marokkói jobboldali szárnyvédő játékjogáról, a párizsiak ugyanis mindenképpen szeretnének erre a posztra egy játékost igazolni ezen a nyáron.

Az olasz lap szerint ráadásul a PSG nem lenne rest akár 50-60 millió eurót sem kiadni a 22 éves marokkóiért. Ez mindkét félnek fontos üzlet lenne, mivel az Internazionale a bajnoki cím ellenére súlyos pénzügyi gondokkal küzd, rosszabb nyelvek szerint csődközelben van. Soron kívül Még mindig nem találják a tavaly augusztusban eltűnt 12 éves szolnoki fiút

Hakimi ebből kifolyólag az egyik legnagyobb távozója lehet az olasz bajnoknak idén nyáron, viszont még Romelu Lukaku jövője is kérdéses. Az Inter tervei szerint ezt a nyári átigazolási időszakot 90-100 millió eurós pluszban zárnák, amihez viszont eladások szükségesek.

A Paris Saint-Germainnek azért is fontos lenne Hakimi leigazolása, mert a jobbhátvéd/jobb szárnyvédő posztjára eddig bevetett Florenzi nem fog maradni a csapatnál, hanem minden bizonnyal visszamegy az AS Romához.

A PSG erőforrásait jelenleg viszont Kylian Mbappé, a csapat ifjú sztárjának hosszabbítási ügye foglalja le, akinek egyfajta feltétele is volt, hogy csak abban az esetben marad, ha egy minőségi jobbhátvédet és egy kreatív középpályást is igazol a csapat.

18 millió euróért vásárolhatja meg Mbappé Sergio Ramos madridi házát

Egyre több információ lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a francia sztárjátékos a következő szezontól már a Real Madridot erősíti.