Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,95 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
468,59 Ft
Bitcoin
62,728 $

Exatlon: Viktor a drámai kiesése után érdekes dolgokat árult el

Viktor számára minden egyes futam nehéz volt lelkileg, amit a csapattársa ellen kellett teljesítenie, és arra a kérdésre is választ adott, hogy miért volt boldog, még a kiesése ellenére is.

...svg content...Fotó: Instagram/Kővári Viktor
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timi készített videós interjút Viktorral, aki egy hajszálra volt attól, hogy bejusson a legjobb háromba, de Dani, az egyetlen talpon maradt kihívó megállította őt ebben, így nem jött össze a nagy hatos a kihívókkal.

„Elsősorban, amikor bekerültem a játékba, akkor már annak nagyon örültem, hogy itt vagyok és versenyezhetek. A céljaim mindig lépésről lépésre lettek kitűzve és megvalósítva. Amit a legnagyobb célként tűztem ki, az az, hogy bekerüljek a legjobb négybe, illetve a legjobb nyolcasba, mivel négy fiú, és négy lány van.” Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

„Sikerült, nagyon szerettem volna ott lenni az összeköltözésnél, és ezzel gyakorlatilag minden álmom teljesült. Minden további versenynap igazából ajándék volt számomra, és ennyire futotta a mai napon, leginkább most ezek az érzések vannak bennem.”

Timi sem látta azt a Viktort az utolsó körökben, akiket a párbaj elején, ami arra utalhatott, hogy Viktor talán megelégedett a helyzetével, és mintha egy kicsit eltűnt volna belőle a tűz, ami addig a pontig hajtotta.

„A megelégedés nem jó szó erre, hiszen nem elégedtem meg ezzel a negyedik hellyel, hiszen szerettem volna továbbjutni a legjobb háromba, de úgy próbáltam hozzáállni a párbajhoz, hogy próbálok motivált lenni végig.”

„Az is voltam, viszont érdekes, hogy azt látod, a végén nem voltam olyan, amilyennek lennem kellett volna, mert szerintem pontosan a legutolsó futamon voltam olyan, hogy mindenáron szerettem volna behúzni a harmadik pontot, és ha az megvan, akkor egy-egy a szettek aránya, és mehettünk volna tovább.”

Őrjítően szexin mutat Berki Mazsi ebben a fürdőruhában

„A többiek pedig azért mondták, hogy mindannyian örülnek, hogy látnak mosolyogni, mert tényleg rengetegszer elmondtam nekik a négy hónap alatt, hogy én azt szeretném, ha itt lehetnék a játék legvégéig, és ott lehetnék az összeköltözésnél. Számomra az egy hatalmas nagy siker lenne.” – folytatta Viktor, aki hangsúlyozta, amiatt volt boldog a kiesés után, mert a dolgok pozitív oldalát nézte, hogy ott lehetett az Exatlonban, és ilyen sokáig maradhatott játékban.

„Ez egy hatalmas nagy dolog, és én próbálok büszke lenne erre a dologra, a teljesítményre, úgyhogy innen közelítem meg ezt az egészet. Nyilván szerettem volna nyerni, szerettem volna visszamenni a villába. Hatalmas dolog lett volna, ha hat kihívó marad a legjobb hatra.

„Úgy gondolom, hogy ezzel történelmet írtunk volna, és megnehezítettük volna egymást dolgát, mert hozzám nagyon-nagyon közel állnak a lányok és a fiúk is a kihívó csapaton belül, és ellenük sokkal rosszabb érzés versenyezni, és futni.” – tette hozzá Viktor, akinek rossz érzés volt a csapattársai ellen futni, mert tudta, hogy ez számukra is milyen fontos.

Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Úgy tűnik, nem engedik el a magyarok a régi kedvenc autóikat.