Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,721 $

Gáspár Laci egy full trendi szettben ült be vacsorázni, mint egy hollywoodi sztár

Az énekes most nagyon ráérzett a megjelenésre, és egy egészen trendi szettet választott magának az estére.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Laci
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A koronavírus darabokra szedte az életünket, sok mindent elvett, és családokat tett tönkre világszerte. Rekordsebességgel fejlesztették ki a megoldást jelentő vakcinákat, amiknek köszönhetően szép lassan visszakaphatjuk a régi életünket.

Magyarország kimagasló eredményeket ért el a védekezésben, és közben rövid időn belül rengeteg vakcinát szerzett, amik lehetővé tették a nyitásokat, így többek között már nemcsak teraszozhatunk, hanem odabent is étkezhetünk. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Ebben nagy szerepe van a védettségi igazolványnak, amit már az első oltást követően megkapunk, és sok szolgáltatást vehetünk igénybe annak felmutatásával. Egyik pillanatról a másikra tért vissza a pezsgés a városokba, és ez nemcsak a jobb idő miatt van így.

Király Linda megmutatta, hogyan nézne ki várandósan

Gáspár Laci is élvezi a nyitottabb világot, már nagyon hiányozhattak számára ezek a programok. Legutóbb a barátaival közösen vacsorázott, akik meghívták egy elegáns helyre. Ennek megfelelően az énekes nagyon trendin öltözött fel.

„Barátaim meghívtak egy vacsorára, nem akarom elhinni az étlapot!” – írta a posztjában Laci, aki talán azt is elárulja, hogy milyen menüt rakott össze magának. Elnézve az étlapot, valóban nehéz a választás, sok ízletes ételt látunk magunk előtt.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A Ferencváros váratlanul kikapott a Paks otthonában, méghozzá 3-1-re, ami különösen nem volt benne a pakliban.

Lewandowski mesterhármassal válaszolt a Real Madridnak a Barcelona meccsén

Lewandowski mesterhármast szerzett a Barcelona legutóbbi mérkőzésén, így ismét 3 ponttal vezetnek a Real Madrid előtt.