Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,096 $

Tóth Andi mértanian kerek feneket villantott az Ábel Jenő utcában

Az énekesnő hamar lenyűgözte a követőket, és kvázi meghozta a napsütést, a jó időt a róla készült látványos képpel.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szerdán sokkal jobb idő várt ránk, aminek mindenki örülhetett, bár ez még mindig távolról sem mondható olyan időnek, mint amihez alapesetben hozzászoktunk május végén. A nyár továbbra is várat magára, de sebaj, lesz ennél sokkal jobb is.

Ez a plusz pár hét lehetőséget ad arra, hogy javítsunk a formánkon, és például még kerekebbé tegyük a fenekünket a strandszezonra. Tóth Andinak már egy ideje nem kell ezzel foglalkoznia, csak tovább tökéletesíti az idomait. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Az utóbbi időben messze több a pozitív hozzászólás születik róla, az elmúlt hetekben mintha megfordult volna a trend, és eltűntek volna a mocskolódások, ami jó hír, hiszen Andi sokkal többet érdemel. Az új albuma talán mindent megváltoztat, a lehető legjobbkor.

Különleges képek láttak napvilágot a várandós Mihalik Enikőről

Az egykori X-Faktor-győztes az Ábel Jenő utcából jelentkezett be, ott készült róla ez a szexi kép, valószínűleg edzés után. A hashtagek között ‘tacskó lábakat’ is találhatunk, de ahogyan az egyik kommentelő i s megjegyezte, sokan örülnének ilyen lábaknak, amikkel semmi gond nincs.

Nem egész 20 perc alatt több mint 4 ezer likeot kapott a képére Andi, ami sokat elmond, és közben nagyon közel került ahhoz, hogy 200 ezer követője legyen az Instagramon. Jelenleg fél lépésre van a 190 ezertől.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

A Real Madrid sztárja hónapokra dőlt ki, de Vinicius Junior is megsérült

Egyelőre ez nem a Real Madrid szezonja, legutóbb az egyik legfontosabb játékosuk is súlyos sérülést szenvedett, de V. Junior sem lesz bevethető.