Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,26 Ft
Euró
393,23 Ft
Font
468,65 Ft
Bitcoin
63,299 $

Exatlon: kiderült, melyik női versenyző jutott be elsőként a TOP-3-ba

Ő már biztosan ott van a legjobb három között, nincs miért izgulnia, míg a többieknek tovább kell harcolniuk egymással.

...svg content...Fotó: Instagram/Palik László
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A fiúknál már lezajlott a négyek viadala, ahol nem volt meglepetés abból a szempontból, hogy Bálint jutott be először a TOP-3-ba. Egy laza 1 millió forintos bónusszal hangolt a nagy eseményere, és most a lányokon volt a sor.

Dóri, Anna, Gréti és a bajnokoknál Vivi küzdhetett meg az első bejutó helyért. Itt már egyértelműen az egyéni versenyek voltak hangsúlyban, nem léteztek csapatok, mindenkinek saját magáért kellett küzdenie. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Dóri 7, Gréti és Anna 6, addig Vivi csak öt élettel számolhatott a korábbi statisztikáik alapján, így a favorit rögtön előnyhöz jutott. Senki számára nem okozhatott sokkot, hogy Dóri erősen kezdett, sorra vette el az életeket a társaitól.

Anna volt az első, aki elvett egy életet Dóritól, aminek láthatóan nem örült a csapattárs, mely által kezdett izgalmasabbá válni a játék, miközben Grétinek kisebb meglepetésre már csak három élete maradt.

Exatlon: Franciska szerint ott lehetett volna a döntőben, de valami jobban fáj neki

Gréti nem akart padlóra kerülni, nagyot ment Dóri ellen, és Anna után ő is hozott rajta egy pontot. A lányok elkapták a fonalat, fej-fej mellett haladtak, szinte mindenkinek ugyanannyi élete volt, ami érdekes folytatást ígért.

Anna nem viccelt, rendesen odatette magát, hosszú hetekkel ezelőtt lehetett látni tőle ilyen teljesítményt, és ezzel Dóri újabb életet bukott. Gréti bármennyire is igyekezett, nem tudta tartani magát, és elsőként vesztette el a lehetőséget arra, hogy azonnal bejusson a TOP-3-ba.

Ekkor Vivinek egy, Annának kettő, Dórinak három élete volt, de nem sokáig. A lányok folytatták az öldöklő csatát, Vivi Dóritól is képes volt elvenni egy életet, ami azt jelentette, hogy már csak két élete maradt.

Anna és Vivi ment egymás ellen a következő körben, tehát valakinek az aznapi versenye véget ért. A kihívók egyik legjobbja veszített, Vivien nagyon koncentrált volt, viszont Dóri eggyel több élettel gazdálkodhatott.

Dóri nem adott esélyt, ő jutott be elsőként a TOP-3-ba, és a következő napokon pihenhet, ugyanakkor rendesen megszorongatták. Vivi ráadásul kevesebb élettel kezdett, így ha az nincs, most valószínűleg ő lenne ott biztos résztvevőként a legjobb háromban.

Látványosan csökkent a készpénzfelvételek száma a magyarok körében

Eközben pedig jelentős mértékben növekedett a bankkártyás fizetést elfogadó kereskedők száma Magyarországon.

Így néz ki az árvíz sújtotta Margitsziget belülről, amit még jó ideig nem nyitnak újra (videó)

Karácsony Gergely adott helyzetjelentést arról, mi most a helyzet a Margitszigeten, ahol több százezer homokzsák védi a sziget belső részét.

Szürreális fotókon a víz alá került Dunakanyar

A Duna nagy erővel csapott le, és nem minden ingatlant lehetett megvédeni, amiknek egy része víz alá került a Dunakanyarban.