18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Négyéves kisgyerekük szeme láttára késelte meg volt élettársát egy férfi

A 28 éves férfi egy heves vita során támadott rá egykori partnerére, akit életveszélyesen megsebesített, miközben az incidenst 4 éves közös gyermekük is végignézte.

...svg content...Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ugyeszseg.hu szerint a vádlott és a sértett élettársak voltak, kapcsolatukból 2016-ban közös gyermek született. Az együttélésük során a kapcsolatuk megromlott, és külön költöztek. Élettársi kapcsolatuk megszakadását követően, 2020. október 27-én a sértett feljelentést tett a vádlott ellen, amely szerint a férfi életveszélyesen megfenyegette őt.

A vádlott és a sértett 2020. október 29. napjára találkozót beszélt meg a vádlott testvérének III. kerületi albérletében, egyrészt a gyermek átvétele érdekében – aki a megelőző napokban a vádlottnál volt –, másrészt azért, hogy gyermek felügyeletével és elhelyezésével kapcsolatos kérdésekben egyeztessenek. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A sértett a szüleivel érkezett a házhoz, ahol a vádlott várta, majd felvezette őket a lakásba, ahol a vádlott édesanyja, és a közös gyermekük tartózkodott.

A találkozó során a vádlott és a sértett között szóváltás alakult ki, miután a sértett közölte, hogy a gyermeket az új lakóhelyéhez közeli óvodába szeretné átíratni. A férfi ezért dühében ököllel megütötte a sértettet az arcán. A vádlott édesanyja és a sértett szülei megpróbálták megnyugtatni és lefogni a vádlottat, aki azonban kiszabadította magát, majd a zsebéből elővett késsel többször megszúrta a sértettet a nyakán és a fején, miközben azt kiabálta, hogy megöli őt.

Ezt követően a nagyszülők közös erővel kitolták a lakásból a dühöngő férfit, és a lakás ajtaja elé állva megakadályozták, hogy oda visszatérjen, eközben pedig értesítették a rendőröket és a mentőket.

A vádlott a rendőrök kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt, elfogására végül elfogatóparancs kibocsátását követően 2020. október 30-án került sor.

A sértett sérülései életveszélyesek voltak. A támadott testtájékra, valamint a sérülések helyére, jellegére tekintettel, a nő halálának elmaradása a véletlenen múlt. A vádlott a súlyos, életellenes cselekményt a sértettel közös, 4 éves gyermekük jelenlétében követte el, aki szemtanúja volt az édesanyját ért brutális támadásnak. A vádlott ezzel a gyermeke értelmi, erkölcsi, és érzelmi fejlődését súlyosan veszélyeztette.

A Fővárosi Főügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő 28 éves férfit emberölés bűntettének kísérletével, és kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratban.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.