Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,986 $

Exatlon: Vivi reagált Dóri kibeszélésére

Igen komoly témát szolgáltat Dóri kibeszélése, és ennek kapcsán mondott pár szót a nemrég kiesett kihívó, aki különösen jó kapcsolatban van Annával.

...svg content...Fotó: Instagram/Vivien Ferencova
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Dorottya az Exatlon Hungary harmadik évadának kezdete óta Dominikán van, és lassan fél év telik el a megérkezése óta. Hamar kiderült, hogy az egyik legnagyobb esélyesről van szó, mégis négy medált kellett felhasználnia arra, hogy versenyben maradjon.

A Livi elleni párbaj történelmi volt, miközben Dóri sorra fogadta el a medálokat, hogy versenyben maradhasson. A csapattársakat is sokkolta a helyzet, mert úgy gondolták, hogy a sokkal gyengébbnek tartott csapattárs nem fogja megszorongatni Dórit. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Normál körülmények között a nagy esélyes nagyon korán kiesett volna a játékból, ha Anna és Bálint nem tartja bent. Azóta nem egy olyan reakciót mutatott Dóri, amivel a csapattársak nemigazán tudtak azonosulni, és nem egyszer nem voltak elégedettek a viselkedésével.

Úgy tűnik, hogy a verseny végéig kellett várnunk arra, hogy a kihívók kendőzetlenül elmondják a véleményüket a társukról. Igen kemény szavak hangzottak el azon a bizonyos beszélgetésen, amiről Dóri nem tudhatott.

Dér Heni megmutatta, mekkora jelenleg a pocakja a szülést követően

Ennek kapcsán természetesen Vivit is megkérdezték a nézők, de Anna barátja csak röviden reagált, és egyelőre be kell érnünk ennyivel. „Mit gondolsz arról, ahogy pénteken a kékek kibeszélték Dórit?” – jött a kérdés. „Sokan feltettétek ezt a kérdést. Viszont mivel nem voltam ott, nem szeretnék ítélkezni.” – reagált Vivi az Instagram oldalán keresztül.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.