Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Zidane döntésétől független szinte már meg is van az első komoly igazolás Madridban

Gyakorlatilag csak a hivatalos bejelentés van hátra, borítékolható a játékos érkezése, aki a Real Madrid egyik legfontosabb láncszeme lehet.

...svg content...Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A koronavírus-világjárvány okozta súlyos gazdasági helyzet miatt a Real Madrid sem szórhatja a pénzt két kézzel. Emiatt fokozatos átalakításra van szükség a részükről, de már ezen a nyáron megkezdik a keret frissítését.

A nagy célpont, Mbappé még mindig nem hosszabbított, és legutóbb kétértelmű nyilatkozatot adott, ami arra is utalhat, hogy távozik, vagy mégis marad. A PSG elnöke biztos benne, hogy a francia támadó velük folytatja. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

A háttérben folyamatosan zajlanak az egyeztetések a különböző játékosokkal, sztárokkal, akik Madridba tehetik át a székhelyüket. Régóta pletykálnak David Alaba érkezéséről, aki szándékosan nem hosszabbított a Bayern Münchennel, mert eldöntötte, hogy a sikerek ellenére távozik.

Az osztrák válogatott sztár június végén lesz 29 éves, tehát lehet még pár nagyon erős éve, amiket a Real Madridnál töltene el. A mindig jól értesült Fabrizio Romano azt írja, hogy Alaba ingyen fog csatlakozni az új csapatához, és biztosan Madridba teszi át a székhelyét, független attól, hogy mi lesz Zidane-nal.

Romano szerint Alaba lesz a madridiak első új szerzeménye, még akkor is, ha Zidane úgy dönt, hogy távozik a klubtól. Az előszerződése már áprilisban elkészült, és megegyeztek egymással a felek, így csak az aláírás és a hivatalos bejelentés lehet hátra.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Messi megint megsérült, nem is nyert nélküle az Inter Miami

Az Inter Miami Messi nélkül lépett pályára szerda este az MLS-ben, ami végül gól nélküli döntetlent hozott.

FELKAPOTT