Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,26 Ft
Euró
384,45 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
68,917 $

Újabb lövöldözés Amerikában, hárman meghaltak

Újabb halálos lövöldözés történt Amerikában, ezúttal Ohióban. Többen meghaltak és megsérültek a támadásban.

...svg content...Fotó: Pixabay
Külföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A CNN beszámolója szerint három ember meghalt és öt másik lőtt sérüléseket szenvedett egy bárban történt lövöldözésben az ohiói Youngstownban vasárnap. A rendőröket nem sokkal hajnali 2 óra után riasztották az érintett bárhoz a lövöldözés miatt.

A rendőrség egy lövöldözésről kapott jelentést, mely után azonnal a helyszínre siettek. Több embert is kórházba szállítottak, de három személyt már nem lehetett megmenteni. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Egyelőre nem ismertek a sérültek állapota, de mindenkit lőtt sebekkel vittek kórházba. Arról sem tudni, hogy kik az áldozatok, milyen neműek és korúak, valamint mi lehetett az indíték. A nyomozás folyamatban van, jelenleg több a kérdőjel, mint a megválaszolt kérdés.

A vidéki indiaiak engedély nélkül működő klinikákhoz fordulnak, hogy megmentsék őket

Ennek alapján azt sem tudhatjuk, hogy a lövöldözésben hányan vettek részt, az miért tört ki, illetve milyen fegyverrel, vagy fegyverekkel követték el a gyilkosságot.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.