Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

A Series X hamarosan előrendelhető lesz az Xbox Store webáruházból

Elég érdekes információkra lehettek figyelmesek a Microsoft spanyol felhasználói, ugyanis nemrég bekerült a hivatalos kínálatba a vadonatúj next-gen konzol is.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A redmondiak következő generációs játékgépe előreláthatólag idén év végén kerülhet a boltok polcaira. Bennfentes információk alapján a gyártási folyamatokat állítólag már május elején megkezdték, így nem kell tartani attól, hogy a koronavírus-járvány esetleg közbeszólhat.

A legutóbbi Inside Xbox show-n kaptunk egy tucatnyi third-party játékról trailert és ízelítőt egyaránt, a Microsoft pedig bejelentette, hogy az Xbox Game Studios csapata júliusban mutatja be a készülő exkluzív címeit, amelyek között a Halo Infinite is szerepel. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Series X-ről tehát az elkövetkező hetekben és hónapokban még többet tudhatunk majd meg, viszont ma egy egészen meglepő helyzet állt elő, ugyanis a Microsoft virtuális boltjába besorolásra került a next-gen konzol.

Forrás Xbox Store Spanyolország

Az oldal szerint hamarosan elérhető lesz előrendelésre a játékgép, viszont a hatalmas kék gombra egyelőre nem lehet rákattintani. Ez párhuzamban állhat a korábbi híresztelésekkel, miszerint május végétől akár már lefoglalhatjuk a saját Series X-ünket, feltéve, ha nem bírjuk kivárni a hivatalos, november-december környéki megjelenést.

A Sony és a Microsoft is a kivárásra játszik:

https://liner.hu/vajon-a-ps5-vagy-a-series-x-lesz-az-olcsobb-a-next-gen-konzolok-kozul/

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.