Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Így napoztatja formás és nagy dekoltázsát Elizabeth Hurley

Még szerencse, hogy Elizabeth Hurley-nek nem esőben kell „napoznia”, máskülönben ez a videó nem láthatott volna napvilágot.

...svg content...Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugye Ti is izgatottak vagytok a nyár miatt? Mi minden eddiginél jobban, de még mindig várnunk kell, noha lassan júniust írunk. Ennek ellenére érezhetően hideg van, és az angliai időjárás dominál, ami nem a legjobb.

Amellett, hogy türelmesek vagyunk, adott a lehetőség az utazásokra, a különleges szigetekre, ahol garantáltan élvezhetjük a napsütést és a meleget. A harmadik opció a legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy kapjunk egy kis nyarat. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Ilyenkor egyszerűen csak csapjuk fel az Instagramot, és kezdjük el nézegetni a híres emberek posztjait, akik közül sokan nyárias helyen élnek, vagy olyan szigetekre utaznak, ahol szinte mindig nyár van.

Schobert Norbi bekapcsolta az Update időgépet, újra itt a 90-es évek

Elizabeth Hurley nagy kedvenc, aki a korát meghazudtoló módon néz ki, és nem mellesleg egy kivételes szépségről beszélünk. Bármelyik korosztállyal fel tudná venni a versenyt, és a teste továbbra is bombaformában van.

Nem is kell több bizonyíték erre, mint a legutóbbi videója, amiben egy medencében sütteti csodálatos testét, mély dekoltázsát, amely szintén a klasszis kategóriába sorolható, tesszük hozzá, nem érdemeletlenül.