Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Schobert Norbi bekapcsolta az Update időgépet, újra itt a 90-es évek

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
not image

Hujber Dávid

2021. május 23. - 10:10

Norbi, Magyarország legismertebb fitneszguruja elérhetővé tette a nagy retro aerobic első részét, ami után garantáltan izomlázad lesz.

Norbi soha nem áll le, mindig töri valamin a fejét, és tudjuk, hogy mekkora volumenben képes gondolkozni. Most sem adta lejjebb, hatalmas retro aerobicot csinált, ráadásul egy olyan formációban, amire eddig nemigen volt példa, legalábbis ezzel a körítéssel biztosan nem.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Most lehet csak igazán látni, hogy mennyi idő telt el a 90-es évek óta, hiszen Norbi és Réka idősebbik fia és lánya lassan kész felnőttek. Mindez, ha nem lenne elég, a hangulat fokozása érdekében DJ Lotters élőben szolgáltatta a zenét a diszkóban, ahol a család tartott edzést.

„Közös múltunk egy szeletét adom most Nektek, és bár életünk filmje szélsebesen robog tovább, miközben kényszerűen nyögjük az idő által ránk rótt terheket, Én vállalom, hogy úgy teszek, mintha újra huszonéves lennék. Értetek. Tőlem. Szeretettel.” – írta Norbi a Facebook bejegyzésében

„Négyütemű Trabant, narrátoros filmek, karate tanfolyamok a sarki művházban, első konditermek a panelházak tövében, Bíró Ica képe a falon, Béres Alexandra, az első használt nyugati kocsid a németektől, Klinikák, Twin Peaks, Miért éppen Alaszka, Tom Cruise és Bruce Willis, Bokros – csomag, az első plázák megnyitása Magyarországon, betárcsázós internet, Spice Girls és Britney Spears, Windows 95, Tamagocsi, NOKIA 3210, wapolás, SMS warez, CD írás 800 forintért, csupa olyan dolog, ami számodra fontos, de a mai fiatalok már értetlenül állnának előtte.”

Mesés helyről jelentkeztek be Schobert Norbiék: Réka klasszis ebben a szettben

„Nem csak egy korszak, hanem a XX. századi létezés fogyasztói valóságának csúcsa, ami számodra még újdonság volt, ma pedig elidegeníthetetlen része a mindennapoknak. Nem kivesztek az életedből, hanem eggyé váltak annak tartószerkezetével, társadalmunk pedig oly mértékben szervesült a fogyasztói világ kacatjaival, hogy gyermekeink már létezni sem tudnak nélküle.

„Te vagy az utolsó olyan nemzedék tagja, aki még tudna mobiltelefon és Facebook nélkül élni, de már Magad is érzed, hogy csak komoly nehézségek árán lennél képes olyan életvitelt kialakítani, ami utoljára a 90-es évekre volt jellemző. Legyőzött az idő, Te pedig a fejedet kapkodod, és értetlenkedve nézed a tükörben az arcod egyre sokasodó barázdáit, de hiába is keresed régi önmagadat, az már menthetetlenül a feledés homályába veszett.” – tette hozzá a bejegyzésében.

„Viszont az emlékezet szépsége megmarad, és bár sokan mondják, hogy a nosztalgia veszélyes dolog, mert aki folyton csak visszafele néz, vak lesz a jövőre, van azért az emlékeknek némi energetizáló szerepe! Az önmeghatározásod forrása a cselekedeteid összessége, a megtett út okozta fájdalmakat, örömöket, a tanulás, illetve a tudás megszerzésének nagyszerű érzését pedig már senki nem veheti el tőled.”

„A Te személyes ajándékod Istentől, hogy különleges időben, két korszak határán születhettél, és ezt az ajándékot csak az emlékezés által adhatod tovább! Én sem tettem másként, ezért készítettem el nektek ezt a retro fitness filmet, hogy így szabadítsam fel az alvó emlékeiteket. És ha elérem célomat, a film megtekintése után képesek lesztek emlékezni a 90-es évek elfeledett apró mozzanataira, és önfeledten tudtok majd mesélni a fiatalabb korosztálynak egy olyan korszakról, amiben nekik már nem lehetett részük. Ez az Én ajándékom felétek!”