Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,067 $

Curtis nagyon divatba vágta magát, a szivar sem maradhatott ki

A kép nem vasárnap készült, mert ha kinézünk az ablakon, messze nem azt kapjuk, mint amit a felvétel sugall.

...svg content...Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyelőre csak részben örülhetünk annak, hogy beléptünk a nyár kapuján, mivel egyelőre ebből az időszakból semmi nem valósul meg: nincs meleg, sokat esik az eső, sötét van… Sajnálatos módon ezzel az időjárással újabb heteket veszítünk, ami frusztráló.

Jó lenne már minden szinten túl lenni ezen, és bárki is járja ezt az esőtáncot, kicsit tegye félre a dolgokat, mert szeretnénk, ha igazán jó idő lenne. Mindenkinek szüksége van a természetes napfényre, a meleg időre, és arra, hogy strandoljunk. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Jelen helyzetben ebből semmi nem valósul meg, és csak bízhatunk abban, hogy a június már nem ilyen lesz, mert a május katasztrófa az időjárást tekintve… Reményeink szerint, rövidesen ez is változni fog, és belépünk az igazi nyárba.

Schobert Norbi bekapcsolta az Update időgépet, újra itt a 90-es évek

Curtis már maximálisan felkészülhetett erre, és a teraszán gyakorlatilag minden adott ahhoz, hogy élvezze a napsütést, amiből nem sok van mostanában. Igaz, nemrég még Dominikán járt, így számára talán nem olyan frusztráló a helyzet.

Megint egy egyedi és trendi szettben jelentkezett be, ami egyszerre elegánsabb és sportos. A szivar sem maradhatott el, ami szintén jól megy a rapper stílusához. „Szép napot mindenkinek.” – írta a posztjában Curtis.

Donald Trump visszatért arra a helyszínre, ahol meglőtték

Donald Trump most visszatért arra a helyszínre, ahol pár hónapja egy merénylő meg akarta ölni.

Ezzel a góllal nyertek Szoboszlaiék, necces volt

Szoboszlai Dominik csapatára egy nehezebb mérkőzés várt a még mindig nyeretlen Crystal Palace ellen, de mint mindig, most is a 3 pont megszerzése volt a legfontosabb.

A várható maximum hőmérsékletek vasárnap Magyarországon

Összességében nem vár ránk egy túlzottan hideg vasárnap, ugyanakkor napozni sem fogunk túl sokat, néhol esni is fog az eső.