Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,68 Ft
Euró
393,47 Ft
Font
468,56 Ft
Bitcoin
62,957 $

Exatlon: ez most nagyon komoly lesz, jön a lányok csatája (videóval)

Minden eddiginél izgatottabban várjuk a következő adást, mivel a lányok párharca következik, és eldől, ki jut be elsőként a TOP-3-ba.

...svg content...Fotó: Instagram/Buzas Dorottya
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már a négyek viadalánál tart az Exatlon Hungary mezőnye, és hamarosan újabb játékosok fognak távozni. A nagy nyolcas összeállt, pénteken kezdetét vette az első négyek viadala, amiben a fiúk vettek részt.

Ákos, Bálint, Dani és Viktor feszülhetett egymásnak azért, hogy bejussanak a TOP-3-ba. Egyenes ágon ezt egy versenyző tehette meg, aki kapott pár pihenőnapot, ami sokat érhet a döntőben, mert frissebben léphet pályára. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Noha eleinte úgy tűnt, hogy Viktor nagy meglepetést okoz, és még Bálintot is legyőzi, ellesték tőle a technikáját, és ellene fordították azt. Először Dani esett ki az aznapi versenyen, majd jött Ákos, és végül Viktor.

Kegyetlenül szexi ezen a képen Exatlon-Franciska

Bálint összességében nagyon magabiztosan hozta a napot, és teljesen megérdemelten, abszolút favoritként jutott be a TOP-3-ba. Dani, Ákos és Viktor egyelőre nem esetek, ki, de magasabb fokozatra kell kapcsolniuk, mert már csak két hely maradt, és hárman vannak érte harcban.

Ennél még izgalmasabbnak tűnik a lányok csatája, különösen azok után, hogy igen érdekes felvételek jelentek meg Ákosról, Annáról és Bálintról, ahogy Dóriról beszélnek. Finoman szólva is elmondták egymásnak, hogy nem tetszik nekik Dorottya stílusa és viselkedése, aki erről nem sokat tudhat.