Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,158 $

Nagyon nehéz helyzetben a Barcelona edzője

Már a Barcelona elnöke is nyilvánosan kritizálta Ronald Koeman munkáját, így könnyen lehet, hogy napjai meg vannak számlálva. Sokan Hansi Flickben vagy Xaviban látják az utódját, annak ellenére, hogy még el sem köszöntek tőle.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia
Sport
Author image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Pár nappal a Celta Vigo elleni vereség után Ronald Koeman kispadja nagyon inog. Az elnök, Joan Laporta nyilvánosan kritizálta az eredmény után, mondván, „érthetetlen”, hogyan estek ki a BL-ből és csúszott ki a bajnokság a kezükből úgy, ahogy. Ez után már nehezebb elhinni azt, amit egy hónapja még ő maga nyilatkozott, azaz, hogy „Laporta biztosította a bizalmáról.”

Az AS szerint az egyetlen oka, hogy még nem jelentették be Koeman menesztését, hogy nincs utódja. Xavi szívesen vállalná szerintük a csapat vezetését, de az elnöknek megvannak a maga kételyei. Emiatt egy másik név is felbukkant: Hansi Flick. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Az RAC-1 rádió értesült úgy, hogy ő az első számú jelölt a megüresedő hely betöltésére, információik szerint Laporta már fel is hívta a német mestert, aki a Bayern Münchent hagyta el és megkérte, ne fogadja el a német válogatott felkérését, helyette inkább hozzájuk menjen.

Viszont amennyiben Flick érkezne, akkor sok játékos (Pique, Busquets, Alba, Sergi Roberto) helye kérdőjeleződne meg és a Koemannal jó kapcsolatot ápoló Lionel Messi is meggondolhatja, hogy marad-e. Xavi esetében más lenne a helyzet.

Mindenesetre a szombati Eibar elleni mérkőzésre még Koeman készíti fel a csapatot, akiknek az élére még augusztusban érkezett, jó hangulatot teremtett az öltözőben, ami hozzájárulhatott a kupagyőzelemhez. A szezon végére azonban kifáradt a korosodó csapat, így jöttek az elkerülhetetlen betlik.

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.