Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,14 Ft
Euró
385,68 Ft
Font
448,70 Ft
Bitcoin
61,963 $

Hihetetlen üzemidőre lesznek képesek a Nokia új, olcsó mobiltelefonjai

Az egykori törhetetlen, hetekig életben tartható, ikonikus 3310-es mobiltelefont is megszégyeníthetik üzemidő szempontjából a finn gyártó vadonatúj okoseszközei.

...svg content...Nokia
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A GizChina portál újságíróinak kezébe került dokumentumok alapján a valószínűleg idén megjelenő Nokia C30 hátlapjába egy 6 000 mAh-ás akkumulátort szereltek, ami megegyezik a Nokia X50-nél használt egységgel, így akár napokon keresztül is nyomogathatjuk majd mobiltelefonunkat töltés nélkül.

A C30 egy dupla kamerarendszert kapott, a hátulsó részre egy ujjlenyomat-olvasó is került, míg a C20 Plusról ez utóbbi hiányzik, ám így is rendkívül kecsegtető lehet azok számára, akik nem szeretnének 100 eurónál többet költeni okostelefonra. Soron kívül Szentkirályi szerint Karácsony miatt már a levegő is rosszabb Budapesten

A C20 Plus egyébként 5 000 mAh-ás akkumulátorral büszkélkedhet, így nincs mit szégyellnie, hiszen az alapmodellhez képest is bődületes energiatározónak számít, a C20 ugyanis mindössze 3 000 mAh-ás aksival rendelkezik.

A C20 Plusszal szintén duplakamerával lőhetünk pazarabbnál pazarabb fotókat, igaz az árkategória limitálja a teljesítményt, az 5 megapixel felbontású szenzor sokak számára mégis elegendő lehet.

A készülék egy 6,52 hüvelykes kijelzővel érkezik, a C30 pedig ennél valamivel nagyobb lesz, bár hivatalos információkat még nem hallhattunk arról, pontosan mekkora panelre számíthatunk.

Megszólalt a tízéves kisfiú, akit osztálytársai bántalmaztak a kemecsei iskolában

A fiú azt mondta, haragszik a támadó lányokra, és bár már jobban van, álmában elő szoktak jönni a rossz emlékek.