Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,965 $

Rebrov felmondott, távozni fog a Ferencvárostól

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke megerősítette a híreket, melyek szerint Szerhij Rebrov a szezon végén távozni fog a zöld-fehérek éléről.

Szerhij Rebrov ferencvárosi vezetőedző a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2021. április 25-én. MTI/Vasvári Tamás
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Kubatov az Origónak adott interjújában tért ki több témára, többek között arra, hogy milyen volt elnökként megélni az elmúlt 10 évet. A kérdésre is válaszolt, amely a magyar sportsajtót a leginkább foglalkoztatja, hogy mi lesz Szerhij Rebrov sorsa.

Rebrov kapcsán már korábban is felmerült, hogy szezon végén távozhat esetleg a Ferencvárostól, ugyanis állítólag több, nagyobb európai ajánlatot kapott. A Fradi kispadjára már olyan nevek is felmerültek, mint az AS Roma korábbi menedzsere, Eusébio Di Francesco. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Kubatov pedig elmondta a hírt, amit a Fradi-szurkolók nem vártak: igazak a pletykák, Szerhij Rebrov távozni fog a Ferencvárostól. A klubelnök elmondása szerint ráadásul ez őket is váratlanul érte, ugyanis a semmiből jelentette be:

„Az a mostani legnagyobb problémánk, hogy Szerhij Rebrov február 10-én felmondott a Ferencvárosnál. A menedzserén keresztül csak annyit közölt, hogy az év végén szeretne távozni, és keressünk új edzőt. Ez váratlanul ért. Eszem ágában sem volt váltani, és nem is tudok arról, hogy a klubon belül bármilyen áthidalhatatlan ellentét lett volna az edző és a menedzsment között”

Kubatov hangsúlyozta, hogy amennyiben problémája lett volna a Ferencvárost Bajnokok Ligája csoportkörébe vezető menedzserrel, azt közölte volna, ám erről jelen esetben egyáltalán nem volt szó. Hozzátette: igyekeztek minden feltételt Rebrovnak biztosítani, anyagi szempontból is.

A klubelnök méltatta a menedzsert, szerint egy zseniális edző, akii olyan, amire „mindig is vágyott”. Kubatov ugyanakkor hozzátette, elfogadja az edző döntését, de még szeretne leülni és megbeszélni vele ezt az egészet.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.