Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,60 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,295 $

65 millió forintot sikkasztott egy férfi a teherautójában található rakománnyal

Letartóztatták azt a román állampolgárságú férfit, akit egy 65 millió forint értékű teherautó-rakomány elsikkasztásával gyanúsítanak.

Ilusztráció/Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ugyeszseg.hu szerint ugyanis a férfi Németországból Romániába szállított – 23.580 kg súlyú, 65.880.000 forint értékű – tekercselt rezet.

A szállítás előtt azonban megállapodott bűntársaival abban, hogy a szállítmányt a vontatóval együtt eltulajdonítják. Az eltulajdonítás 2021. május 4. napján Magyarországon az M1-es autópálya egyik pihenőjében történt meg, melynek megvalósítását követően a gyanúsított feljelentést tett a rendőrségen, előadva azt, hogy ismeretlen személyek tulajdonították el a vontatmányt. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

A bíróság egyetértve a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség indítványával a szökés elrejtőzés veszélye és a büntetőeljárás megnehezítésének valószínűsége miatt elrendelte a férfi letartóztatását.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.