Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,64 Ft
Euró
388,68 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,842 $

Dráma: egy világsztár már biztosan kihagyni kényszerül az EB-t

Súlyosabbnak bizonyult a sérülése Zlatan Ibrahimovicnak annál, mint amire számítani lehetett, így kihagyni kényszerül a nyáron megrendezésre kerül Európa-bajnokságot.

Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd csatára sajtótájékoztatót tart Stockholmban 2021. március 22-én. A 39 éves Ibrahimovic bejelentette, hogy öt év szünet után visszatér a svéd labdarúgó-válogatottba. A jövő évi, katari világbajnokság selejtezősorozatát a svéd válogatott hazai pályán, Georgia ellen kezdi március 25-én. MTI/EPA/TT Hírügynökség/Jonas Ekstromer
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Ibrahimovic még az AC Milan május 9-i, Juventus elleni mérkőzése során szenvedett sérülést, amelyet egyébként csapata 3-0-s győzelemmel abszolvált, életben tartva ezzel Bajnokok Ligája reményeiket. A 39 éves támadó azonban a mérkőzés 66. percében sérülést szenvedett, ami akkor még nem tűnt súlyosnak.

A pontos diagnózis azonban megérkezett, és rosszabb, mint amire számítani lehetett: a 39 éves svéd támadó olyan térdsérülést szenvedett, melynek következtében ki kell hagynia a most nyáron megrendezésre kerülő Európa-bajnokságot – írja a BBC Sport. Soron kívül Rendkívüli sajtótájékoztatón tesz bejelentést Nagy Márton az üzemanyagárakról

Ez azért is nagy dráma, mert Ibrahimovic már korábban egyszer visszavonult a válogatottságtól, ám idén márciusban mégis úgy döntött, hogy elfogadja Svédország meghívóját, és pályára is lépett egy ötéves kihagyás után.

A veterán svéd csatár még márciusban tért vissza egy világbajnoki selejtező keretében, ahol Svédország meg is verte Grúziát. Ibrahmovic ehhez ugyan góllal nem, de egy gólpasszal hozzájárult.

A 2021-es Európa-bajnokságnak nem ő lesz az egyetlen nagy hiányzója, korábban Virgil Van Dijk, a Liverpool középhátvédje is bejelentette, hogy inkább nem vesz részt a kontinenstornán, így nem fogja erősíteni a holland válogatottat.

A halálcsoportra készülő magyar válogatottnál sem maradt el a dráma, ugyanis a csúcsformában játszó Kalmár Zsoltnak szintén sérülés miatt kell kihagynia az EB-t, ráadásul Szoboszlai Dominik játéka is még kérdéses.

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.