Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Ittasan, jogosítvány nélkül, forgalomból kivont autóval balesetezett

Egy jászapáti férfi szinte az összes szabályt megszegve vezetett, azonban balszerencséjére balesetet okozott, melyben súlyosan megsérült.

Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Jászapáti belterületén egy személygépkocsi vezetőjét akarta ellenőrizni a rendőr 2021. május 14-én 11 óra körül, azonban a rendőri jelzés ellenére a gépkocsi vezetője nem állt meg.

A továbbhajtás során egy balra ívelő útkanyarulatban a sofőr elvesztette uralmát a gépkocsi irányítása felett, és fékezés közben az autó jobbra sodródott, majd egy beton vízelvezető árokba csapódott. Soron kívül Még mindig nem találják a tavaly augusztusban eltűnt 12 éves szolnoki fiút

A gépkocsivezető és utasa a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett. Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök megállapították továbbá, hogy a gépkocsivezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint az autót korábban kivonták a forgalomból.

A police.hu azt írja, a Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban bűntett, közúti baleset okozása vétség, valamint több szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást.

18 millió euróért vásárolhatja meg Mbappé Sergio Ramos madridi házát

Egyre több információ lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a francia sztárjátékos a következő szezontól már a Real Madridot erősíti.