Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,880 $

A Konyhafőnök: ritkán látni így Sárközi Ákost, Norbi kihúzta nála a gyufát

Norbi mindig izgul, amikor a chefek elé áll, ami teljesen természetes, hiszen nagyon komoly szakemberek értékelik az ételét, illetve a Konyhafőnök ezen pontján a középdöntők előtt magas a léc.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vagy fogalmazzunk úgy, hogy egyre magasabb és magasabb. A chefek is kevésbé elnézőek, és nem a legjobb dolog felidegesíteni őket, vagy csalódást okozni számukra. Norbi most kihúzta a gyufát, ami végül a versenyébe került.

A korábban elkészített ételét kidobta a kukába, mert az használhatatlan volt. Ez nyilván időveszteségbe került, valamint mentálisan sincs jó hatással egy versenyzőre, ha ezt kell tennie az idő szűke miatt. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Jenő igyekezett finomabban fogalmazni Norbi tányérjánál, és azt mondta, „kicsit téves”, amit csinált. Gyakorlatilag olyan kiegészítők kerültek fel a tányérra, amiknek nem lett volna helyük abban a formában.

Gáspár Laci rendesen kigyúrta magát a nyári szezonra

„Én egy tisztességes ételre vágyom, nem egy rosszul készített ételre.” – mondta Jenő, hozzátéve, hogy mindaddig, amíg nem frankó egy étel, addig teljesen felesleges ilyen dolgokat rárakni a tányérra. „Időpazarlás” – tette hozzá.

Ákos is értékelte az ételt, és nem volt benne köszönet, mert Norbi finoman szólva sem alkotott nagyot. A chef jogosan vonta kérdőre, többek között a zöld borsó hiánya miatt is. Itt már Norbi arca is változni kezdett, érezte, hogy komoly a gond… „Ez a tányér egy vicc.” – jegyezte meg a chef. „Döbbenet, hogy mit csináltál most.”