Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,38 Ft
Euró
398,76 Ft
Font
476,46 Ft
Bitcoin
60,884 $

Mélyen a zsebünkbe kell nyúlni az esküvőért, akár több százezres drágulás jöhet

Továbbra is nagy a bizonytalanság az esküvői piacon, melynek az egyik negatív hatása az lesz, hogy az eddig sem épp az olcsóságukról híres esküvők tovább fognak drágulni.

...svg content...Barna Krisztina és Racs Gábor rimóci népviseletben a balassagyarmati Palóc Múzeum szabadtéri néprajzi gyűjteményének udvarán tartott esküvőjükön 2020. augusztus 7-én. MTI/Komka Péter
Belföld
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Rédi Zsófia, az Esküvő Online társalapítója a Spirit FM Aktuál című műsorának vendégeként számolt be arról, hogy sokan arra számítottak, már pünkösdkor fel fogják oldani a korlátozások, ám a héten tett bejelentések tovább erősítették a bizonytalanságot.

Ezen a héten ugyanis a kormány bejelentette, hogy május 28. után lehet csak esküvőt tartani, amely Rédi szerint bizonytalanságot hozott az esküvőszervezés terén is – idézte az ATV. Mint mondta, a párok már eljutottak odáig, hogy bármire hajlandóak, csak legyen végre esküvő. Soron kívül Gyurcsány Ferenc most nagyon örül

Rédi elmondása szerint a párok egyébként nagyon rugalmasak, még ha tavaly tragédiaként is fogták fel a helyzetet. Nehézséget okoz azonban, hogy nem csak a párokat, hanem a násznépet is érinti a folyamatos változás, amely komoly zavarokat tud okozni.

A társalapító elmondása szerint a legtöbb már a járvány kitörése óta már legalább négy alkalommal helyezte át az esküvőjét, így a folyamatos újraszervezések miatt az esküvőszervezők az előző évet is végigdolgozták.

A bökkenő csak az, hogy eközben semmilyen bevételük nem volt a folyamatos áttevések miatt, így nagyon sokan mentek csődbe. Ennek megfelelően arra lehet számítani, hogy drágulni fognak az esküvők, akár több százezer forintba többe kerülhet egy-egy pár.

Videón, ahogyan Orbán Viktor kiosztja Manfred Webert Strasbourgban

Orbán Viktor miniszterelnök nem hagyta magát Strasbourgban, Manfred Weberrel szemben sem, akit rendesen kiosztott.

Mezőgazdasági vontatónak ütközött egy vonat Bagimajornál

Egy Szentesről Szolnokra tartó vonat üközött össze egy mezőgazdaság vontatóval, ami miatt hosszabb eljutási időre kell számítania az érintett vonalon.