Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
61,635 $

A Konyhafőnök: Wendy szingli, és a töltött paprika a kedvence

A csodaszép kubai lány az RTL Klub reggeli műsorában adott interjút, és hozta a tőle elvárt karaktert, ami egy nagyon kis kedves nőt rejt maga mögött.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Noha Wendy relatíve hamar kiesett a Konyhafőnök új évadából, nagyon nagy népszerűségre tett szert. A kubai szépség a humorával is lenyűgözte a közönséget, egyszerűen imádták. Nemrég azonban véget ér számára a verseny, mivel a chefek úgy döntöttek, Ivettnek kell tovább mennie.

Wendy a Reggelinek adott interjújában azzal kezdte, noha nagyon szomorú a kiesése miatt, megérti, hogy ez egy verseny, amit csak a legjobb nyerhet meg. A különleges szépség, aki szinte mindig mosolyog, hálás a chefeknek, mert mindenki kedves volt vele, nemcsak Rácz Jenő. Soron kívül Különleges program a fővárosi állatkertben: esti sétákra invitálják az érdeklődőket

Kiderült, hogy Sárközi Ákostól azonban kicsit tartott, mivel vannak pillanatok, amikor rendkívül szigorú tud lenni. „Mindenki nagyon aranyos.” – mondta Wendy, aki meg akarta mutatni, hogy nemcsak egy dekoratív nő, hanem egyúttal a konyhában is feltalálja magát.

A Konyhafőnök: sírt az idegtől a versenyző, a társa tehetetlen volt

Wendy elmesélte, hogy már lassan 10 éve él Magyarországon, és imádja a magyar kultúrát, a magyar embereket és az egész országot. Arra és fény derült, hogy jelenleg egyedülálló, de az exével például nagyon jó a kapcsolata, ami csak barátság.

Ő volt az a férfi, aki miatt Magyarországra látogatott, majd szép lassan elkezdte tanulgatni a nyelvet. „Itt maradtam, mert imádom Magyarországot, nem akartam visszamenni Kubába.” – tette hozzá Wendy, aki már csak nyaralni jár haza.

Kedvenc étele a töltött paprika, egyenesen megőrül az ízéért. „Tudod, mi az érdekes? Az első napon, amit főztem, töltött paprika volt.” A magyar kultúrába is beleszeretett, a nyelvbe, mely mindenkinek feladja a leckét. „Nagyon nehéz… Nagyon-nagyon nehéz”

A spanyol nyelvet ezzel szemben kissé unalmasnak tartja, míg a magyar például sokkal választékosabb.